Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet yavaşlayacak ve zamlanacak. İnternetin yeni kuralları ! Tüm soru ve cevaplar
Bakan Herşeyi açıklamış.Sadece içerik engellenecek deniyor.
Hala Bu işin altında bit yeniği aramak ne kadar mantıklıdır,anlamak zor bazılarını.
Bir kişi diğerine Sanal ortamda her istediğni söylesin bu cezasız kalsın.Bu ne kadar doğru.
Yine söylüyorum,boşuna feryat ediliyor,amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...
Kısıtlama veya sansür yok diyen arkadaş bir içeriğe ulaşılmaması ne anlama geliyor. Karşıt düşüncelerden bu kadar korkmayınız. Yok bu haraket sadece muhalif düşünceleri bastırmak amaçlı değilse önce kendi sistemlerini bi elden geçirsinler sonra internete gelir sıra. Bir örnek vermek gerekirse geçenlerde ehliyet aldım polis memuruda parmak izimi alcaklarını söyledi ama ben daha önceden pasaport alırken parmak izimi verdiğimi söyleyince yanımda verdikleri kağıdı getirmem gerektiğini söyledi. Bu durum bize devlette kurumlar arası iletişimin başarısız olduğunu gösteriyor ve ayrıca o kağıtta bi değişiklik yapıp onu getirmiş olsaydım nasıl fark ediceklerinide çok merak ediyorum ama neyse. Özetle söylemek istediğim madem bişeyler yapmak istiyorlar bunlar kendilerini korumak adında değilde vatandaşa verilen hizmetin arttırılması adına olmalı diye düşünüyorum.
1-) komiksiniz vpn engellemek için vpn şirketlerine dünyayı vaadetmeniz lazım. 99 tanesine hükmetsen 100. sü bulunur 2-) bakanlığına bu yetkiyi verdiğinizde her gelen hükümet kendi karşıtı yayınları engellemeye çalışır madem öyle yüzleşin kardeşim.
3-)zaten benzinle internet kullanıyoruz pahalı olsa nolur olmasa nolur. sigaradan vazgeçmeyenler internetten mi vazgeçecekler
4-)İnternet hızlanır yavaşlamaz en saçma ve komiği bu olmuş. gelişen teknoloji her zaman ileriye dönüktür..
halkı bilinçlendirelim. mikropsoftun korsana engel olamadığı dünyada şunların 2 grlık aklıyla bişeylere engel olmaya çalışmasına gülüp geçin sadece