İnternet yasakları kabul edildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Evet ak pak olmuş.Onlarada hak veriyorum.Ekmek yiyorlar forumdan.Başına bir şey gelsin istenmiyor.Çok fazla tartışmaya gerek yok minareyi çalan kılıfını hazırlamış.Konunun özetini merak edenlere Ceylan - şantaj montaj şarkını hediye ediyorum.:)

SDN, herhangi bir siyasi görüşün temsilcisi olmadığı gibi, forumda görevli yöneticiler de, forum kurallarını uygularken siyasetten uzaktırlar. Ayrıca, forum yöneticiliğinde gönüllülük esası geçerli olup, bu iş karşılığında herhangi bir maddi menfaat elde etmemektedirler. Bu yüzden mesajlara herhangi bir kaygıyla müdahale edilmesi söz konusu değildir. Müdahale edilen mesajlar forum kurallarına aykırıdır. Siyaset forum kurallarına göre yasaktır, çok özel durumlarda forum üst yönetimi tarafından kontrollü olarak müsaade edilir. Bunun haricinde hiçbir şekilde taviz vermemiz söz konusu değildir. Siyaset kuralını zorlayan üyeler gerekli şekilde cezalandırılacaktır.

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Konumun içine etmişsiniz.

Teşekkürler.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence banlanan linuxcocuk54 multi hesapdı, C...B.. bu nickli arkadaştan şüpheleniyorum. [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION]

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
SDN, herhangi bir siyasi görüşün temsilcisi olmadığı gibi, forumda görevli yöneticiler de, forum kurallarını uygularken siyasetten uzaktırlar. Ayrıca, forum yöneticiliğinde gönüllülük esası geçerli olup, bu iş karşılığında herhangi bir maddi menfaat elde etmemektedirler. Bu yüzden mesajlara herhangi bir kaygıyla müdahale edilmesi söz konusu değildir. Müdahale edilen mesajlar forum kurallarına aykırıdır. Siyaset forum kurallarına göre yasaktır, çok özel durumlarda forum üst yönetimi tarafından kontrollü olarak müsaade edilir. Bunun haricinde hiçbir şekilde taviz vermemiz söz konusu değildir. Siyaset kuralını zorlayan üyeler gerekli şekilde cezalandırılacaktır.
Maddi konuda aydınlattığınız için teşekkürler.Çokta bilgi sahibi olmadığım bir konuydu.Haklısınız.Özür diliyorum.Ancak, iş siyasete gelince gördüğümü söylemek zorundayım.Siyasetin yasak olması demek insanların güncel olaylar karşısındaki fikirlerini paylaşmasını ve ülkede olan ve herkesi ilgilendiren konuları siyasi diye engellemek değildir.Mesela Ankarada 6 ilçede Mahkeme, Emniyetin talebiyle kişilerin üstlerinin, özel araçlarının, eşyalarının aranmasına karar veriyor.Üst mahkeme bu kararı kaldırıyor.Ben bu haberi paylaşıyorum haber yayınlanmıyor.Hani nerede siyaset?Mahkemelerin kararlarıda mı siyasi?Mesela Devlet sansürü sizi hakikatten korur yazan profil resmim siliniyor.Bu benim fikrimdir.Son olaylara tepkimdir.Siyasetle hiç alakası yoktur.Sizden taviz beklemiyoruz.Sadece konuları siyasi diye ayırırken biraz daha objektif bakılması kafi.Konuyu açan arkadaştan da özür diliyorum.Herkese saygılar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yonetıcıler sıyasetten uzaktır her yoruma aynı mesafededır masallarını bosa anlatmayın, neyın ne oldugunu bılecek zamandır uyeyım bu foruma.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu forumda 2011 yılından beri üyeyim, o zamandan beri az çok olay gördüm. SDN yöneticilerinin siyasi duruşları da belli zaten niye rahatsızlık verdi orasını anlamadım. 2-3 gündür 2 zıt grubun tartışmasının foruma zararı var.

PelinYavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnterneti yasaklamak mümkün değil bana göre, millet istedikten sonra ne yapar ne eder istediği siteye girer.

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Baktım dns fayda etmiyorsa, http://www.hidemyass.com 1 yıllık paket alır rahat rahat akarım. Ama işin kötüsü log olaylarını nasıl engelleyeceğiz onu bilemiyorum tam olarak. Nasıl kayıt altında tutacakları yakında gün yüzüne çıkar. Sonrada bulunur bir hal çaresi.

Arkadaşlar log tutma muhabbeti karıştırılıyor. IP adresleriniz ne olursa olsun kayıt altına alınır. Bu off-shore ülkeler dışında her yerde zorunludur. Uçarı kaçarı yok yani.

Burada önemli olan nokta girdiğiniz sitelerin kayıt altına alınmamasıdır. Bu konuda kendinizi güvende hissedeceğiniz vpn şirketlerinden birisi de ipvanish'tir. Detayları şurada bulabilirsiniz: http://www.incele.co/en-iyi-7-ucretsiz-vpn-programi/

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Bakın yarın da aynı sitelere gireceğim :P

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Bence banlanan linuxcocuk54 multi hesapdı, C...B.. bu nickli arkadaştan şüpheleniyorum. [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION]

benzetecek başka arıza bulamadın mı? bu konuda bu mesaj dışında mesajım yok hem bu yasak değil düzenleme güvenli internet için.
öteki türlü olsa da o zaman bunu yapanın yerine koyun kendinizi sen ne yapardın?

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siyasilerin aktif oldugu bir sosyal platformu kim engelleyecekmis biri bana solesin adamlar kendi kendilerini mi yasak getircek zaten herifler yasagi kendisi koyuyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hemen negatif düşünmeyin biri twitter,facebook'tan sana yağdırsa onu şikayet edebilcen cezası olucak bu iyi bir şey biraz da iyi yanlarını görün.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hemen negatif düşünmeyin biri twitter,facebook'tan sana yağdırsa onu şikayet edebilcen cezası olucak bu iyi bir şey biraz da iyi yanlarını görün.

Tamamen bakış açısı ile alakalı. İnsanlar nasıl düşünmek istiyorlarsa öyle görüyorlar. İnsan kendini bildikten sonra bu tür yasak demiyorum düzenlemelerin bize bi zararı olmaz.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunun yıllar önce olması lazımdı ona göre bir zihin oluşurdu bak rusyaya istemediği siteyi kapatıyor. siyasette biraz diktatörlük gerektirir.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
2.Anlamı kullanılmış. Element uydurulmuyor kelimelerin ilk anlamı dışında kullanılması uydurma olduğunun göstergesi değildir.

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.5323852f9929b5.63000682
[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TH="align: center"]hacamat etmek
[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]1. hacamat yoluyla kan almak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. hafifçe yaralamak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

umarım yeterlidir. element uyduruyorlar. verdiği kaynak ekşi sözlük. baştan tartışmaya gerek yok.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TH="align: center"]hacamat etmek [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]1. hacamat yoluyla kan almak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. hafifçe yaralamak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

umarım yeterlidir. element uyduruyorlar. verdiği kaynak ekşi sözlük. baştan tartışmaya gerek yok.

2. Anlam dedim işte dilimizde betimleme yapmak element uydurmaya girmiyor.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Milletin gözü o kadar korkmuş ki ;Filim indirmek yasak mi , ya kardeşim sen online filim izliyor musun evet, online filim izleyince de download yapıyorsun diyorum yani pc ye indirip izlemek ile online izlemek arasında fark yok diyorum, millet hala çekingen kalıyor dosya indirmeye .Online izlemenin korsan olmadığini düşünüyor çoğu insan.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kuzey kore ile türkiye arasında ki farkı anlayamıyorsan yaşama daha iyi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
türkiye ile kuzey kore arasında hiç benzerlik yok biz daha dekotratız...