İnternet ve usb sürücüleri yok

mchtsylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben format atmak için w7 dvd aldım. Ve formatı attım herşey güzel hoş ama sırf kendisine muhtaç ettirmek isteyen ve üç kuruşta gözü olan birinden almışım dvd yi. Soruna geliyorum formatı attıktan sonra bir baktım ki ne internet driverları yok (bu arada laptop kullanıyorum) neyse dedim telefona indiririm drivlerları ordan yüklerim neyse indirdim driverları bağladım telefonu bilgisayara bi de ne göreyim usb driverlarını kaldırıp usb portlarını iptal etmiş. port 3.0 da iptal 3.1 de . matematik projesi yapmam için acil bilgisayar lazım lütfen yardımcı olun fotografları aşşagı bırakıcam

umitarabaci

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Windows 7 dvd icindeki boot.wim dosyasini 7zip ile filan klasöre çıkartmayı dene belki ordaki driverlere dokunmamistir

mchtsylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalniz bilgisayarin yeniyse windows 7 de driverlerin yuklenmemis olmasi normal arti win 7 de usb 3 driverleri sonradan yukleniyor
yeni bilgisayar degil windows10 kullanıyordum çok arıza çıkardığı için sürüm düşürmeyi tercih ettim

mchtsylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki telefonu usb ile pc ye baglayip telefonda internet paylasimi kisminda usb tethering aktif oluyor mu
usb portlarında hiç bir şekilde güç akışı yok mouseda , telefonda hiçbir şekilde güç almıyor bu yuzden bilgisayar telefonumu şarj bile etmiyor

umitarabaci

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Dedigm dosya burdaydi

Ekli dosyalar

• tmp-cam-1278901936.jpg
    tmp-cam-1278901936.jpg
    97.2 KB · Görüntüleme: 445

umitarabaci

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Şöyle bisy deneyebilirsin format atma ekraninda disk bolumu secerken surucu yukle kismi var telefonda takili olsun ordan telefonu gorurse indirdigim driverleri pc ye kopyalayabilirsin

umitarabaci

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Telefonumla denedim gormedi ama dedigim yerde boot x:/ surucusundeki windows klasorunu diger belgelerinin oldugu bolume kopyala birkac dosyada hata veriyo atla dersin , sonra pc yi normal baslat usb driverlerini bu klasoru gostererek yuklemeyi dene

mchtsylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bisy deneyebilirsin format atma ekraninda disk bolumu secerken surucu yukle kismi var telefonda takili olsun ordan telefonu gorurse indirdigim driverleri pc ye kopyalayabilirsin
keşke bunu w10 dan 7ye geçerken yapsaydım görmüyor maalesef

mchtsylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonumla denedim gormedi ama dedigim yerde boot x:/ surucusundeki windows klasorunu diger belgelerinin oldugu bolume kopyala birkac dosyada hata veriyo atla dersin , sonra pc yi normal baslat usb driverlerini bu klasoru gostererek yuklemeyi dene
hiçbir tane drivera rastlayamadık maalesef yarın dükkanını taşlıcam adamın

Tecrübesiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format sonrası genel sorunlar
Merhabalar

Az önce PC yi formatladım . Modemi kablolu olarak PC ye bağladım . Yerel ağ bağlantısı kurdum .. fakat PC modeme bağlı 100.0 Mbps olarak gözükmesine rağmen internet erişimi yok . Windows Xp kullanıyorum .. iyi forumlar

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
hiçbir tane drivera rastlayamadık maalesef yarın dükkanını taşlıcam adamın
Keşke UEFI kurulum yapasaydınız. Formatçıya gitmeye gerek yok. Windows 10 iken Rufus adlı yazılım ve Windows 7 SP1 64 bit ISO indirmeniz ve 8GB ve üstü USB Flash Bellek yeterliydi. Galiba büyük ihtimalle Ağ Kartınızın sürücüsü Realtek PCIE GBE Family Controller olmalı. Bunu bir deneyin:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Format sonrası genel sorunlar
Merhabalar

Az önce PC yi formatladım . Modemi kablolu olarak PC ye bağladım . Yerel ağ bağlantısı kurdum .. fakat PC modeme bağlı 100.0 Mbps olarak gözükmesine rağmen internet erişimi yok . Windows Xp kullanıyorum .. iyi forumlar
Windows XP? Bilgisayarınız nedir?