İnternet üzerinden telefon alırken dikkat edilmesi gerekenler

madebyhg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internet üzerinden (n11, webdenal, hepsiburada, novabazaar vb) telefon alırken dikkat etmem gerekn hususlar nelerdir. Bilgilendirir misiniz?.
mesala distrübütör garantili dedikleri telefonların tamamı öyle çıkmayabiliyormuş.....
Bugun bir teknoloji marketindeki görevli aradaki fiyat farkı çoksa mutlaka bir sorun vardır dedi... Benim almayı düşündüğüm telefon samsung galaxy s6 teknoloji marketlerinde 2000 tl civarında iken internet sitelerinde 1750-1850 tl arasında almak mümkün. Yani 200 tl civarı fark var görünüyor....
Tavsiye ve uyarınızı paylaşabilir misiniz?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Internetten aliaveriste ozellikle elektronik esyaya pek sicak bakmiyorum. Aslinda bircok sebep var. Alinan yerin ne kadar guvenilir oldugu. Ne kosullarsa depolanan urunun gonderildigi, kargoda gelirken yerden yere nasil carpildigi konulari hep sorun. O nedenle ben genelde gidip elden almayi tercih ederim. Test eder oyle alirim

Ayrica samsung s6 modelini teknoloji marketlerde 2000 tl civari ama sadece internetten degil uygun fiyata degil esnaf telefonculardan da 1800-1900 civari bulabilirsiniz. Hemde elden bizzat kontrol ederek almis olursunuz.

madebyhg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Internetten aliaveriste ozellikle elektronik esyaya pek sicak bakmiyorum. Aslinda bircok sebep var. Alinan yerin ne kadar guvenilir oldugu. Ne kosullarsa depolanan urunun gonderildigi, kargoda gelirken yerden yere nasil carpildigi konulari hep sorun. O nedenle ben genelde gidip elden almayi tercih ederim. Test eder oyle alirim

Ayrica samsung s6 modelini teknoloji marketlerde 2000 tl civari ama sadece internetten degil uygun fiyata degil esnaf telefonculardan da 1800-1900 civari bulabilirsiniz. Hemde elden bizzat kontrol ederek almis olursunuz.
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için... ama internet üzerinden alırsam peşin fiyatına 3 taksit yaptırabilme şansım var bu ay sonuna kadar