İnternet Telefon Görüşmelerinde Kesiliyor

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) bilgi vermek ttnet den pay almam anlamınamı geliyor bizimkide bi yorum eklemek işde

hayır sadece siplter diyil modem hepsi bi arada artı indirim var dedim bu dedigimde 2 ci tavsiyem isterse tabi gider parasını verir alır ttnet e gerek kalmaz tam okumamıssın

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kontratım biteli 6 ay civari oldu suanda kontratsiz smile adsl kulanıyorum kafam rahat kafama estigi anda kapatabilirm. kalite olarak zaten smile ttnet ayni seyin mavisi... ama müsteri temsilcileri ve bütün islemlerin telefondan halledilmesi yönünden smile daha rahat. Bidaha sözlesme imzalamakmi Allah göstermesin..

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel sizin adınıza sevindim özgürlükde güzel ama kampanya dedikleri şeylervar ilk altı ay indirim gibi felan tavsiyem konturatınızı yeniliyerek yararlanın en azından 120 tl karınız olur yılda kapattıgınızda ödüceniz ceza parası sadece almış olduğunuz indirmler olucak ondan 1 yıl böle özgür olurum tahhüt vermem demek 120 tl yi şirkete vermekle aynı şey ama olsun dersen de senin hesabın

simile ile ttnet arasında şöylede bi fark var similde allah korusun faturan cezaya kaldı ve internetini kapattılar ve akşam satii senind internete o an ihtiyacın var internet şubesiyle veya fatura ödeme merkezinden faturanı ödedin ttnet de paar dahil hergün gece saat kaç olursa olsun hemen internetin açılıyo ama ben bunu çok yaşadım ama similede olan turknette olan kişilerin bu durumdan çok yoksunlar dekotu fakslayın yok efendim ekranda görünmüyo gibi büssürü şey söylüyorlar bazı kişilerde u iki gün kapalı kalmaya kadar gisiyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Mübağla yaptım zaten okuduğumu anlayacak seviyedeyim :)
Her ttnet yazdığın yere link eklersen böyle yanlış anlaşılabilirsin.

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben 2 kere splitter değiştirdim yine kesiliyor internetim

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon arıza servisi numarası verim size 0212 643 43 27 bu numarayı arayıp sorununuzu ilettiginizde türk telekomdan bi ilgili gelip eger sıkıntı telefon hattında ise ki öyle zannediyorum siplinter ile işi çözemedine göre size bi arıza tespit elemanı göndereceklerdir. istanbulda iseniz ben istanbul telefonunu biliyorum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
resmen ttnet reklami yapmaktasın. ayrica bilip bilmeden konusmayalım hemen hemen her ay faturam cezaya kaliyo internetim hic kesilmedi. smile'in belli bi süresi var tıkpı ttnette belli bi süre oldugu gibi.
ayrica link vermeyide bırak artık ttnetle alakani az cok anliyorum herkeste anladi.

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi yanlış anlama var sanırım aykutyenihan kardeşim ben internetiniz kapandığı zaman dan bahsettim ilk faturan cezaya kaldı diye internetini kapatac diyiller heralde yorumu baştan olursan anlarsın sanırım reklam konusuna gelince oda site sahibinin anlayışına kalmış bi durum ister üyelimi iptal eder ttnet hakkında yorumlar yaptığım için istersede benim ttnet bilgi birikimimi paylaşmama izin verir canım kardeşim