baska priz olmasi bisey degistirmez sonucta o prizlere tek hattan geliyor... telefona ve modeme yakın kafana göre bi priz sec, 3 tane kablo kestir uclarini caktir sonra prizden splittere gir ordandan modem ve telefona.. diger prizleri unut onlari hic karıstırma.
telefon zaten başka bi prize bağlı sorun olmaz o zaman sadece splitter eklemeliyim öylemi? eğer cvp buysa sadece teşekkür ederim adaş =)
hayır splitter kullanmıyorum, evde hat direk prizlere dağıtılı şekilde yani kablo direk prizden geliyo..
annem hayatta istemez.. "ortalıkta kablo istemem been" huh neyse anlatmak istediğini anladım bi şekilde haledicem teşekkür ederim =)
Bende de aynı sorun vardı. modem ayrı odada telefon ayrı odadaydı. telefon açılınca internet gidiyordu. deneme yanılma yolunu izledim ve splitter ı diğer oda da bulunan telefona bağladım panel çıkışına taktım. adsl çıkışı boş kaldı modem başka odada olduğu için. modem başka odada direkt hatta bağlı splitter olmadan. ve böylece sorunu çözdüm internet kesilmiyor artık. belki sende de işe yarar. uzun kablolara gerek olmaz.
evet herkezi bolca anlatmış olduğu gibi siplinter ve kablosuz modem de al telefon nerdeyse onun yanına modemi koy bilgisayarın nerede olursa olsun oradan internete gir çoluk çocuk da da leptop notbook felan varsa oda odasında rahatça internete girsin sende kablo nun yarattugu görüntü kirliliğinden kurtul telefonunuda rahatça kullan bunu şöle yapabilme imkanında var ttnet tahhüt süren 2 yılı doldurdu ise tekrar 24 aylık tahhüt vererek bu modem ve sipleter sana ttnet tarafından verilsin 3 ayda indirim al ayda 9,99 tl öde tavsiyem