İnternet Sorunu

Behnan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben ttnet kullanıcısıyım.Konya Meram da oturuyorum.

Yaklaşık olarak 1 aydır bir sorunum var.Müşteri temsilcileriyle ve bölge teknik destek ekibiyle sorunumu çözmek için birçok yol denedim fakat başarıya ulaşamadım.Sorunumu size aktarıyorum.

Çalıştıra cmd komudu yazdığım da karşıma gelen ekrana ping 192.168.1.1 -t yazdığımda ms=1 gelmesi gerekli bunun sürekli olması gerektiğini biliyorsunuzdur.Bu bende günün bazı saatlerinde farklılık gösteri (saatlerin bir önemi yok) yani internete sağlıklı ve tam bir bağlantı gerçekleştiremiyorum.Modemimin markası zyxel , bilgisayarımın markası acer aspire 6930.Kablolu bağlatım var.Windows 7 işletim sistemindeyim.

Ekleyeceğim bir konu da evde bir de netbook var ondan bağlandığımda böyle bir sorunum bir kere bile gerçekleşmedi.Bölge teknik destek ekibi sorunun bilgisayardan olduğunu söyledi.Bilgisayarda aygıt yöneticisinden ethernet kartına baktığımda sorunsuz çalıştığını gördüm.Bu olayla modeme reset attığımda ya da bağlantı yenilendiğinden karşılaşmıyorum.Rasgele kendiliğinden oluşuyor. Ethernet kartı driverını bulamadım yenilemek için fakat windows 7 kendisi bu donanımları tanıdığından gerek duymamıştım.
Ethernet kartının ismi Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E ethernet denetleyicisi.

Sorunun çözümü için desteğinizi bekliyorum, e mail adresim : behnanbalaban@hotmail.com

ceplarınızı bekliyorum

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Behnan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
size pm atamıyorum galiba post sınırı var anlayamadım.. e mail adresi verirseniz ordan mail atabilirim

laxi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNETDestek olaya direkt olarak olaya el atması beni sevindirdi :)

Aslında problem kaynağı belli modem ile bilgisayar arasında ki iletişim problemi yazdıklarından da anlaşılıyor ki problemin diğer bilgisayarında modemde bi sıkıntı olsa netbookun da da sorun oluştururdu, kablolarını değiştirip denedin mi? birde kullanmış olduğun ethernet kartını mutlaka güncellemeni öneririm.