Internet Sizde de Yavaş Mı ?

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Bende arkadaşlara soruyordum net yavaş mı sizde diye ben 2.3 kb ile cektim en son 3 saat diyordu sonra ? işareti cıktı bağlantıyı kesti. Modemi sıfırladım biraz hız arttı gibi ama standart hızıma göre hala cok düşük durumda.

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende de yavaş bu hız meletiyor adamı.kimbilir nerenin hattı koptu

coransoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
modem reset delisi oldu bu ney kardeşim 6-8 kb ile indiriyom dial up bile daha hızlıdır

teknologs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ttnet yurtdışı çıkışı çok yavaşladı ...tr içinden indiriyorum 200 kb ile sanyide..bağlantı hızım 2048....rapidden inince en fazla 15 kb görüyorum..lanet bolsun ttnet

teknologs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ttneti aradım şimdi sabah 8 den beri çalışma varmış..yurtdışı çıkışında sorun varmış..valla bstım fırçayı ttnete..ağzıma ne gelirse söyeldim..ayıp valla ya..yazık millete..bi mail atsalarda biz bilgilensek olmazmı dedim yetkiliye..siz neden sormuyorsunuz diyor birde utanmadan..bende dedim o zamna faturayı maille göndermesini biliyorsunuz..ben müşteriyim dedim..bu kadarda olmaz el insaf

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
arkadaşlar ttneti aradım şimdi sabah 8 den beri çalışma varmış..yurtdışı çıkışında sorun varmış..valla bstım fırçayı ttnete..ağzıma ne gelirse söyeldim..ayıp valla ya..yazık millete..bi mail atsalarda biz bilgilensek olmazmı dedim yetkiliye..siz neden sormuyorsunuz diyor birde utanmadan..bende dedim o zamna faturayı maille göndermesini biliyorsunuz..ben müşteriyim dedim..bu kadarda olmaz el insaf

Bu sorunlar zaten hiç bitmedi maşallah..:)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bende son bır aydır var bu sorun delı oldum ttnetle de 3 4 kere kavga etıım ttnete bulastım bulasalı işler yolunda gıtmıyor.. hedıye modem basladı sorunlar ıkı tane verdıler bırı arayüz olustururken yandı dıyerı hıç çalısmadı ne hıkmetse baktım olmayacak kendım aldım..sonra kopmaya basladı aradım bır hafta sonra baktılar santralden bılmem ne olmus .. sımdıde yenı ewe tasındım burayada tasıdım dogal olarak ama normalın altında bı yavaslık var cıkıs mıkıs hıkaye ben ınanmıyorum bu yalanlara... bakın bu işin altındanda yasaklı sıtelere erışimi engellemek cıkacak... ahada buraya yazdım ...demedı demeyın ...:D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Çok yavaş..90'daki internet gibi:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Şuan kasperky 2010 indiriyorum hız bir 110 kb/sn oluyo bir 24 kb ...:)

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dosya indirirken normal,sayfları gezerken ve video izlerken son derece yavaş.

Garu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
10 dakkikadır google bile açılmıyor. SND de gidip geliyor. Türkiye lokasyonlu bazı sayfalar açılıyor ama yurt dışı olan hiçbir site açılmıyor :)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet SDN bile şimdi geldi. İyice kafayı yemiş durumda. MSN bile açılmıyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet hiçbir site açılmıyor. Zar zor girdim şimdi SDN'ye.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
msn facebook twitter hepsi yalan oldu yaa:SS sdn'e bile zar zor girebildim :S

Garu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bir yerlerin elektiriği kesildi yada kablolar kesildi kesin :P

Yurt içindeki bütün datacenterlarda bulunan sitelere sorunsuz giriliyor. Yurt dışı olan sitelerin hepsi nanay oldu :)

Yaşasın telekom seni çok seviyoruz :) 3 g de gelmişken ne denir bu teknolojiye :)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Günlerdir yırtınıyorum, TTnet haricindeki operatörlere geçin, artık tekellik yüzünden batırmasın kepaze etmesinler bizi diye, ama millet yok öl yok böle diyor. Oh oluyor hay maşallah yakışır ülkemin insanına.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bende sppedtest baktım 7 mbit ama çok yavaş 4kb ile indiriyor sdn ye 10 dkdır girmeye çalışıyordum yerim seni ttnet :D

Şuan kasperky 2010 indiriyorum hız bir 110 kb/sn oluyo bir 24 kb ...:)

Bendede dün öyleydi bir 180 kb bir 0 a düşüyordu kablo net sana geliyorum :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Sdn var Facebook yok... msn yok... İnternet haber var...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Allahtan buraya girebiliyorum. Yoksa sahura kadar çıldırırım yani yapacak birşey yok.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Open DNS kullanıyordum, DNS leri otomatik almaya programlayınca düzeldi sorun arkadaşlar, sizler de Open DNS kullanıyorsanız otomatik al yapın, büyük ihtimalle sorun orda.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Shifdelete.net anasayfasına giremiyorum,arka kapıdan girer gibi direk forum a girebiliyorum sadece.Google bile açılmıyor !

edit:

Open DNS kullanıyordum, DNS leri otomatik almaya programlayınca düzeldi sorun arkadaşlar, sizler de Open DNS kullanıyorsanız otomatik al yapın, büyük ihtimalle sorun orda.

Aynen bende kullanıyordum ,otamatik almaya programladım ama sorun devam ediyor.

demirayburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben samsun'dayım samsunda da yurtdışı siteleri açılmıyor...
Sanırım her zamanki gibi telekomun yurtdışı çıkışları çöktü :D

Garu

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Modem otomatik alıyor zaten Süper hiper ttnet dnslerini :)