İnternet sitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esat22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esat22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. ben ücretsiz hosting bulup bir internet sitesi açtık. Sitenin görünmesi için dosyları aşağıda belirtilen klasörlere atmam isteniyor. Ben sitenin görünüşünü ayarlamak için hangi dosyaları nereden indirmem lazım. Yarımcı olur musnuz?

ÖNEMLİ: Dosyalarınızı PUBLIC_HTML veya www klasörüne attığınıza emin olunuz aksi taktirde internet üzerinde gezilemez veya görülemezler. Giriş sayfanızın isminin index.htm, index.html, index.php v.b. olması gerekmektedir. FTP programı olarak Filezilla öneririz.

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 00:39 ----------

Yardım yok mu

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ÖNEMLİ: Dosyalarınızı PUBLIC_HTML veya www klasörüne attığınıza emin olunuz aksi taktirde internet üzerinde gezilemez veya görülemezler. Giriş sayfanızın isminin index.htm, index.html, index.php v.b. olması gerekmektedir. FTP programı olarak Filezilla öneririz.

Bu yazıyı kim yazdıysa doğru yardım etmişler işte.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
public dosyası site dosyalrınızı atacağınız klsörün adıdır.Sitenize ait dosyaları bu klasörünün içerisine atarak kullanabilirsinişz.Yani bunu yapamadığınıza göre henüz site açamamışsınız demektir.Filezilla ile hosting firmasının size verdiği ftp bilgilerini kullanarak dosyalarınızı yükleyin..