İnternet Sitem Sürekli Hata Veriyor

Akifaydogann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen hafta ShiftDelete Youtube kanalından izleyip TurkTicaret.Net den domain ve hosting aldım. Üzerine WordPress kurulumu yaptım. Aldığım hosting de Limitsiz trafik dahil herşey var. Yalnız internet sitem sürekli hata verip çevrimdışı oluyor. TurkTicaret.net den teknik yardım istememe rağmen yardımcı olunmuyor. Şu an gerçekten çok mağdur olmuş durumdayım ne yapmam gerekli ?

Last Whx105sper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
FTP'den ana dizine bir metin belgesi at ve uzantısını .html yap örneğin "site.html" olsun. İçerisinde aşağıdaki kodu yaz. Daha sonra tarayıcıdan www.senindomainin.com/site.html'e git. Ekranda SHIFT DELETE yazısnı görürsen problem wordpress'tedir yeni bir tane kur. Eğer göremiyorsan sunucu sağlayıcınla iletişime geç problem onlardadır.

<a href="Teknoloji Haberleri, İnceleme, Forum: ShiftDelete.Net"> SHIFT DELETE </a>
--- Gönderi Güncellendi ---
FTP'den ana dizine bir metin belgesi at ve uzantısını .html yap örneğin "site.html" olsun. İçerisinde aşağıdaki kodu yaz. Daha sonra tarayıcıdan www.senindomainin.com/site.html'e git. Ekranda SHIFT DELETE yazısnı görürsen problem wordpress'tedir yeni bir tane kur. Eğer göremiyorsan sunucu sağlayıcınla iletişime geç problem onlardadır.

<a href="Teknoloji Haberleri, İnceleme, Forum: ShiftDelete.Net"> SHIFT DELETE </a>

Bu işlemi websiten offline olduğunda yap, eğer girebiliyorsan servis sağlayıcında bağlantı problemleri olabilir.

Akifaydogann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımızın için teşekkürler, sitem offfline olduğu Zaman admin paneline de giremiyorum, sitenin giriş hızı da düştü yaklaşık 6sn de açılmaya başladı bu da SEO puanımı etkiliyor deniliyor. Turkticaret bana bu konuda yardımcı olmuyor, limitsiz trafik ve diğer bütün özellikleri limitsiz satmayı biliyorlar ama laf var icraat yok

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
aldığın hata mesajını yazarsan daha kolay olur yardımcı olmamız

ahmetfahribal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Eğer destek ekibi yardımcı olmuyorsa cevap vermiyorsa hala orada sitenizi barindirmanizin bir alemi yok bence size tavsiyem http://www.Güzel.net.tr 2 senedir çalışıyorum mutluyum daha da iyisi yok bence siz orda mutluysaniz hata mesajını screen shot atın yardımcı olsun arkadaşlar

Qene

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sitenin Offline olduğu süre zarfında panelede giremiyorsan hostla alakalı bir sıkıntı vardır. kurduğun wordpress ile alakalı olacağını sanmıyorum. tabii wordpress in admin panelimi yoksa sitenin panelinimi kastediyorsun onuda sormak lazım eğer wordpress admin paneli ise giremediğin hostun paneline erişebiliyorsan kurduğun WP de sorun var. sayfa açılmıyormu yoksa hatamı veriyor buraya daha detaylı yazarsan yardımcı olabilirim.