Soru İnternet sitelerinden gelen indirmeleri otomatik reddettirme var mı

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşlar format sonrasında şöyle birşey oldu, sıradan haber sitelerine girdiğimde açılan reklamlar üzerine dosyayı indirmek istiyormusunuz diye bir indirme çıkıyor bu önceden olmazdı bunu otomatik reddetme var mı?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Bildirimleri kapatınca geliyor mu hala ??

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221212_032733_Edge.jpg
    Screenshot_20221212_032733_Edge.jpg
    29.4 KB · Görüntüleme: 48

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Metin dosyası indirmek istiyor gibi. İlk kez txt formatında indirme gördüm. Normalde apk vs vs şeklinde olurdu. Önerim tarayıcıyı değiştirmen yönünde olacaktır. Nedeni de tarayıcıyı hiç kullanmamam. Hakim olmadığım bir tarayıcıyı da yorum yapamıyorum. Tarayıcı önerim samsung internet browseri indir. Ayarlardan takipçileri engelle, dosyaları indirmeden önce sor seçeneğini aktif hale getir, otomatik video oynatmayı kapat, sitelerin seni takip etmesini engelle, eklentilerden adblock indir kur Samsung internet üzerinden aktif hale getir. Androidde xioami marka kullanırken bile bu tarayıcıyı kullanırdım çok memnundum.

Mevcut tarayıcı ayarlarında indirmeleri engelle diye bir seçenek varsa onu da aktif hale getirebilirsin. Ama dediğim tarayıcıdan memnun kalırsın denemeni isterim en azından.

Dr.web, eset, kaspersky antivirüs sistemlerini play storeden indir. Tam tarama yap virüs bulmazsa kaldır.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşlar 1 senedir edge kullanıyorum ilk defa oldu daha hiç olmadı, telefon samsung olduğu için samsung tarayıcı üstünde geliyor, edge kullanma amacım xboxın tarayıcısı edge olduğu için.

Bu sorunda telefona hard reset attıktan sonra oldu öyle diyim

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Opera yada brave kullanmasını öneririm. 2sinde de addblocker vs var.
Sevemedim onları. Elimde olsa iPhone a yüklücem ama yok işte…
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 1 senedir edge kullanıyorum ilk defa oldu daha hiç olmadı, telefon samsung olduğu için samsung tarayıcı üstünde geliyor, edge kullanma amacım xboxın tarayıcısı edge olduğu için.

Bu sorunda telefona hard reset attıktan sonra oldu öyle diyim
Belki tarayıcıda daha önce bir ayar yapmıştın o yüzden gelmiyordu. Ayarlarını kurcala biraz istersen

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Sevemedim onları. Elimde olsa iPhone a yüklücem ama yok işte…
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki tarayıcıda daha önce bir ayar yapmıştın o yüzden gelmiyordu. Ayarlarını kurcala biraz istersen
Bencede öyle bakmam lazım ayrıca telefona ay başında tuşlu hard reset attım sonra ne saçma sapan sitelere girdim nede uygulama indirdim telefonda sorun olduğunu sanmıyorum hatta format atmadan önce daha tehlike içindeydi telefon öyle diyim

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
sapmsung tarayıcıda adbblok fasf kullanıyorum oldukça memnunum. öneririm