İnternet sistemi kurma

ardaglr6

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben sıfır bir eve internet altyapısı kuracağım eve fiber internet geliyor ve internetin çok hızlı olması lazım 16 mbps lik paket ama yinele 16 nın 16 sınıda kullanmak istiyorum ne yapmalıyım aklıma ilk gelen büyük routerlardan almaktı sizce ne yapmalıyım

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Sağlayıcının verdiği modem zaten 16'nın 15'ini vermiyorsa sıkıntı var demektir. Turkcell kullanıyorum 50Mbps pakette 60 Mbps hız alıyorum...

makar10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle hiç sorgulama vakit kaybetme turkcell al internet sorunları ıle bogusan bırı olarak soyluyorum. Modem olarak verdikleri modemi alma, git en pahalı modemi al sorunla uğraşma.

Ek not herşey tamam olsada interneti veren şirketler her yere aynı kaliteyi vermiyor bunu öğrendim. İkincisi de kaldığın evin kablo döşemelerinin kalitesi çok önemli. Türkiyede yapılan evler ve kablolar en ucuz hatta malzemesinden çalınmış şekilde açık konuşuyorum. Kimse kaliteli kablo bağlama derdinde değil çünkü kimsenin umrunda değil bunu bil. Bu kadar parayı harcadıktan sonra iş yine interneti aldığın yere kalıyor. Türkiyede internet sıkıntılı, eğer oyun oynuyorsan kesinlikle kablolu bağlan türkiyede kablosuz oyun daha başlamadı :)))