Internet security kararsız kaldım

Wexar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
64bit ile uyumlu olan bir internet security programı arıyorum. Şu an norton internet security 2011 kullanıyorum, fakat program açarken falan çok bekletiyor, aynı zamanda deneme sürümü de bitti sayılır.

Sistemim:

Fx-6100
8gb ram 1866mhz
HD6850
M5A97 EVO
500GB disk gibi bir bilgisayarım var. Nortonun program açarken neden bu kadar yavaşlattığını halen anlayamadım. Aklımda bitdefender var. Nerdeyse her ankettte en iyi virüs programı olarak seçildi. Sizlerden tavsiyeler bekliyorum.

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben şu anda Bitdefender kullanıyorum.Beğendiğimi söyleyebilirim.Eski bilgisayarımda bile yavaşlamaya sebep olmadı.Öneririm.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
64 bitte çalışan güvenliği bulamadım..hepsi "sadece çalışıyor"kurulum 86 dosyasına yapılıyor ..
sadece MSE 64 bitte çalışıyor ve sistem dosyasına kurulum yapıyor...

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kaspersky öneririm. 2 GB Ram i olan bilgisayarda bile hiç kasmadan çalışıyor.

Wexar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
64 bitte çalışan güvenliği bulamadım..hepsi "sadece çalışıyor"kurulum 86 dosyasına yapılıyor ..
sadece MSE 64 bitte çalışıyor ve sistem dosyasına kurulum yapıyor...

Aslında MSE yükleyecektim, ama biraz araştırma yapınca güvenlik yönünden çok geride kaldığını fark ettim. 32bite kaldık yani.

Ben laptopda kullanıyorum. açılış hızında, tam sistem taramasında hiç bir sıkıntım yok. Güncellemeler çok sık ama sessiz yapılıyor. Varlığını hissetmiyorum :D

Benim tarama yönünden sıkıntım yok, sadece programlar geç açıldığı için aynı zamanda deneme sürümü de sona erdiğinden program değiştirmeyi düşündüm.

Wexar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Memleket dönüşü bitdefender kuracağım o zaman. Memnun kalmazsam kaspersky yüklerim. Başka alternatif yok sanırım..

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Eset Smart Security 5 kullanıyorum 64 bit kurulumlu.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kaspersky internet security 2013 kullanıyordum format attım 2012 olanını kurabildim birde kaspersky pure olanını denedim ama hiç sevmedim ya kaspersky kur yada norton 2012 olan antivürüsü indir onu kur derim.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aslında MSE yükleyecektim, ama biraz araştırma yapınca güvenlik yönünden çok geride kaldığını fark ettim. 32bite kaldık yani.

Benim tarama yönünden sıkıntım yok, sadece programlar geç açıldığı için aynı zamanda deneme sürümü de sona erdiğinden program değiştirmeyi düşündüm.
KİSin şöyle bir uyarısı var..64 bit sistemlerde tam çalışmaz(bazı programları çalışmaz-çünkü 64bit dosyaları kontrol edemez)
bence 64 bitte çalışan MSE 32 de çalışan diğer programlardan iyidir...bende 64 sistemde KİSkullanıyorum süremi uzattıklarından mecburen kullanıyorum..amma memnunum açıkçası..
norton 360 var kurmadım herşeye biraz fazla karışıyor..mutlaka kendi güvenlik duvarını kullanıyor.yani size seçim hakkı tanımıyor..
onu bazen w8 kurulu makineye kuruyorum.virüs taraması için(o da lisanslı)
zaten W8de çalışan programlardan biri.kis çalışmadı.sadece pure kuruluyor..w8 inde kendi defenderini kullanıyorum..

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Comodo Internet Security nasıl arkadaşlar kullanan var mı?

Wexar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KİSin şöyle bir uyarısı var..64 bit sistemlerde tam çalışmaz(bazı programları çalışmaz-çünkü 64bit dosyaları kontrol edemez)
bence 64 bitte çalışan MSE 32 de çalışan diğer programlardan iyidir...bende 64 sistemde KİSkullanıyorum süremi uzattıklarından mecburen kullanıyorum..amma memnunum açıkçası..
norton 360 var kurmadım herşeye biraz fazla karışıyor..mutlaka kendi güvenlik duvarını kullanıyor.yani size seçim hakkı tanımıyor..
onu bazen w8 kurulu makineye kuruyorum.virüs taraması için(o da lisanslı)
zaten W8de çalışan programlardan biri.kis çalışmadı.sadece pure kuruluyor..w8 inde kendi defenderini kullanıyorum..

Bitdefender'ın da 64bit için ayrı bir sürümü varmış. O zaman kasperskyı listeden çıkartıp, yerine MSE ekliyorum.

darkroad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende kesinlikle Bit defender öneririm. 64 bit sorunu da yok. Açıkçası çok da gerekli değildir ama nihayetinde bütün virüs programlarını güncel kullandığın sürece bir sıkıntı doğurmaz. Panda, Norton, Kaspersky, Avast gibi programlar dışında çoğunu kullanabilirsin çünkü bunlar en çok yavaşlatan programlardır...

emrahcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende kesinlikle Bit defender öneririm. 64 bit sorunu da yok. Açıkçası çok da gerekli değildir ama nihayetinde bütün virüs programlarını güncel kullandığın sürece bir sıkıntı doğurmaz. Panda, Norton, Kaspersky, Avast gibi programlar dışında çoğunu kullanabilirsin çünkü bunlar en çok yavaşlatan programlardır...

Avast mı bilgisayarı yavaşlatıyor?Hatta Norton ve Kaspersky eskisi gibi değiller hafiflediler.Ama Avast a kasıyor diyorsan senin pc baya baya eski bir bilgisayar olması lazım.

Wexar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Liste yaptım, indirme sırama göre:

1-Bitdefender
2-MSE
3-Norton 360

Karşı çıkacağınız bir durum varsa listeyi güncelleyeyim.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
NIS 2012, sonrasında bit defender 2012, lisanslı alacaksanız panda.. en hafıflerı ve güvenlik liderleri bunlar

Furp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
trenmicro yu öneriyorum bende 64 bit bir sistem kullanıyorum gayette sorunsuz ve stabil çalışıyor

Wexar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NIS 2012, sonrasında bit defender 2012, lisanslı alacaksanız panda.. en hafıflerı ve güvenlik liderleri bunlar

NIS 2011'den pişmanken NIS 2012 yükleyesim pek gelmiyor içimden. Ama baya kişi norton 360 önerdiğinden onu listeme ekledim.