İnternet sayfalarını PDF formatında kaydedin... doPDF 7.1.327...

Bu konuyu okuyanlar

muratflash

Rektör
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
doPDF 7.1.327​
about.jpg
dopdf.jpg
languages.jpg
doPDF programı tek tıklamayla Excel, Word, PowerPoint vb. programlar ile oluşturduğunuz dosyalarınızı ya da dilediğiniz bir web sayfasını anında PDF formatına çevirebileceğiniz ücretsiz bir araç. Üstelik hazırladığınız PDF dosyalarının çözünürlüğü ayarlamak, boyutunu (A4, A5 ...) belirlemek sizin elinizde.
Programın diğer bir özelliği ise hazırladığınız PDF dosyasını kelime aranabilir hale getirmek. Hiçbir 3. parti yazılım barındırmayan bu programı kullanmak son derece kolay.

Programın Kullanımı:

Not Defteri ya da diğer bir uygulamada hazırladığınız dosyayı PDF dosyasına çevirmek için Dosya -> Yazdır (Ctrl+P) menüsüne girmeniz ve karşınıza gelen yazıcı seçeneklerinden doPDF�i seçip yazdırma işlemini gerçekleştirmeniz o an kullanmakta olduğunuz dosyayı PDF haline dönüştürmeye yeterli olacaktır.

Uyarı! doPDF programı bir PDF okuyucusu değildir. PDF dosyalarınızı görüntülemek için Foxit Reader ya da Adobe Reader gibi yazılımları kullanabilirsiniz.
Dil:Türkçe Boyut:3.78MB Lisans:Ücretsiz.​
PROGRAMI İNDİRİN
 

Mehmet Satar

Öğrenci
Katılım
3 Şubat 2010
Mesajlar
39
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Aslında bunun için yazılıma ihtiyaç yok:

Tüm mobil platformlarda görüntüleyici desteği bulunan ve evrensel bir standart olan PDF formatını web sayfalarını kaydetmek ve düzenli biçimde arşivlemek için de kullanabilirsiniz.
pdfff.png

Yapmanız gereken işlemler çok basit. öncelikle www.pdfmyurl.com adresine gidiyorsunuz. Daha sonra yukarıda görüldüğü gibi elipler içine sırasıyla PDF dosyasını almak istediğiniz web adresini yazıp turuncu butona tıklıyorsunuz.
pdfx.jpg

PDF servislerinin en başarılarından birisi PdfMyUrl. Eğer web sayfalarını tam boyutlu olarak resim dosyası şeklinde kaydetmek isterseniz www.superscreenshot.com servisini deneyebilirsiniz.
 

ersin

Asistan
Katılım
28 Aralık 2009
Mesajlar
236
Reaksiyon puanı
33
Puanları
0
Linux ve Firefox kullanıyorsanız bunların hiçbirine ihtiyacnız yok. CTRL+P ile çıkan ekranda ne yapmak istediğinize karar verebilirsiniz
34e3m1u.png
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Web sayfalarını PDF çevirmek için, firefox'a "Web2PDF Converter" eklentisi yüklemek daha kolay bir yol. Tek tuşla direk PDF hazır, mail adresi falan girmek gerekmiyor.

Eklenti sayfası:

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web2pdf-converter/


Bunların haricinde,

Google chrome da açtığınız sayfa üzerinde iken CTRL+P tuşlarına basıldığında karşınıza resimdeki gibi bir sayfa gelecek.Buradan PDF olarak kaydeti seçin.Hiçbir eklenti yüklemeden web sitelerini PDF olarak kaydedebilirsiniz.

Selamlar,
 

Son mesajlar

Üst