İnternet Paylaşımı İle İlgili Bir Sorum Var???

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Masaüstü bilgisayarımda kablolu modem ile internet kullanıorum.Dizüstü bilgisayar ilede kullanmak istiorum. kablosuz modem alma dışında bişey yapabilirmiyim kullandığım modeme veya masaüstüne eklenecek bi parça varmı ???

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
modemin birden fazla çıkışlıysa al bi internet kablosu daha tak laptopa bağlan.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kablosuz bağlanamazmıyım

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Kablo medomin çıkışı etherhet ise; O çıkışı bir hub'a bağlayabilirsin. Bu hubun bir çıkışını masaüstüne diğer çıkışını Airties ap301 gibi bir access point ile kablosuz ağ oluşturabilirsin.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
nsgnc arkadaşın çözümü ile kablosuz kullanabilirsin ancak, bu şekilde tam 3 tane güç kaynağı çalıştırmış olacaksın boş yere. Hem risk hemde elektrik sarfiyatı olacak. Bende daha önce Dizüstünü kablosuz kullanmak için Access point kullanıyordum ancak, modem almam gerekince Wi-Fi bir modem aldım. Yani ucuz bir portlu modem alıp access point'i takabilirdim ancak dediğim gibi fazladan Adaptör çalışacak.

Galiba senin bu modem tek portlu. Yapacağın en mantıklı çözüm, Wi-fi bir modem almak ;)

mehmetdelgado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş benim anladığım kadarıyla dediğin şu bi tane masaüstün var bir tanede dizüstün olcak inşALLAH senin istediğin tuvaletteyken bile internete girmek herhalde ama kablosuz....

şimdi biraz pahalı bi işlem sana hub olayını öneririm ama kablolu istersen

for Without the cable(kablosuz)

ilk önce kendine modem markasına uygun masaüstü bilgisayarın için dönüştürücü yani gelen bağlantıyı kablosuz bağlantı yapan bi cihaz alcan hepsi bu....teknosayı fazla sevmem ama oraya gitsen derdini anlatsan sana yardımcı olurlar sen durumu anladığın vakit toptan satan bilgisayar firmalarına gidip ucuza alırsan daha ii olur benim önereceğim budur ..umarım yardımcı olmuşumdur...

bu arada yukarda yazanları yaparsan tuvaleti bırak evinin içinden heryerden girebilirsin (: