İnternet paketleri

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Arkadaşlar ben türktelekom hatını kullanıyorum. Ve bana internet lazım en az 20 Gb Türktelekom prıme baktım. Baya iyi tarifeler var. Ama Faturalı mı ?
Ve arkadaşlar önerebileceğiniz bir paket var mı ? Faturasız olacak.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Arkadaşlar ben türktelekom hatını kullanıyorum. Ve bana internet lazım en az 20 Gb Türktelekom prıme baktım. Baya iyi tarifeler var. Ama Faturalı mı ?
tt.png
Bundan bahsediyorsanız faturalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlara bakabilirsiniz.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Prime için faturasız yok. Normal tarifeler var.
Bak aslında benim tarifem:10GB+500DK+250SMS = 19TL
Bana yetmiyor.Yani sadece internet olsa çok iyi olur.
Eba için yeterli olmuyor malesef.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590

Ekli dosyalar

• vdf.png
    vdf.png
    90.5 KB · Görüntüleme: 157

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hayır dönebiliyor. Bizzat kendim denedim Vodafone kullanıyordum 1 günlüğüne Türk Telekom' a geçip tekrar Vodafone'a geri döndüm.
Kaç Ayda Bir Numara Taşınır
Genelde bazı kişiler belirle süre sonunda hattını tekrar başka operatöre taşımak istemektedirler. Yasal olarak hattınızı taşıdıktan sonra 3 ay sonunda tekrar hattınızı başka operatöre sorunsuz olarak taşıyabilirsiniz. 1 yıl içerisinde hat taşıma işlemi 4 defa yapılır.

Kaç ayda bir numara taşınır sorusuna vereceğimiz cevap 90 gündür ve asla bu süre dolmadan tekrar hat taşıma işlemi yapılmaz.
Kaynak, Numara Taşıma İşlemi Kaç Ayda Bir Yapılır? Ne Kadar Sürer? - Bedava İnternet

Reaksiyon puanı
205
Abi ev interneti al türknet 100mbps 85 yada 89TL Türkiye zaten 180 mbps destekliyor benim babam memur izmite ağrıya edirneye hataya adana ya gittim en fazla 78 mbps gördüm oda adana ve hatayda

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Kaç Ayda Bir Numara Taşınır
Genelde bazı kişiler belirle süre sonunda hattını tekrar başka operatöre taşımak istemektedirler. Yasal olarak hattınızı taşıdıktan sonra 3 ay sonunda tekrar hattınızı başka operatöre sorunsuz olarak taşıyabilirsiniz. 1 yıl içerisinde hat taşıma işlemi 4 defa yapılır.

Kaç ayda bir numara taşınır sorusuna vereceğimiz cevap 90 gündür ve asla bu süre dolmadan tekrar hat taşıma işlemi yapılmaz.
Kaynak, Numara Taşıma İşlemi Kaç Ayda Bir Yapılır? Ne Kadar Sürer? - Bedava İnternet
Aynı şekilde benim babam da Türk Telekom'dan Vodafone'a geçti tekrar Türk Telekom'a geri dönebilmesi için Türk Telekom'a 30TL (yaklaşık) karşılığında geri döndü.

Bu arada konuyla ilgili Vodafone ve Türk Telekom' a sordum.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Aynı şekilde benim babam da Türk Telekom'dan Vodafone'a geçti tekrar Türk Telekom'a geri dönebilmesi için Türk Telekom'a 30TL (yaklaşık) karşılığında geri döndü.

Bu arada konuyla ilgili Vodafone ve Türk Telekom' a sordum.
Onun taahhütü bitmiştir vodafone ile anlaşmıştır hat açılmadan tekrar tt ye dönmüştür.

O zaman Redbox veya Superbox alabilir.
Pahalı diye istemiyor işte. Yoksa neden mobil internet istesin.

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Abi ev interneti al türknet 100mbps 85 yada 89TL Türkiye zaten 180 mbps destekliyor benim babam memur izmite ağrıya edirneye hataya adana ya gittim en fazla 78 mbps gördüm oda adana ve hatayda
Altyapımız yok.

Pahalı diye istemiyor işte. Yoksa neden mobil internet istesin.
Herkes zengin değil malesef.
Doğru pahalı diye istemiyorum. Birde bana o kadar internet lazım değil.

Tartışmayın Lütfen. Konu vodafone veya TT müşterisi olmak değil. Konu bana uygun mobilde GB lazım. Gerekirse Bimcell gerekirse Vodafone önemli değil.

Son düzenleme:

teknoman007

Doçent
Reaksiyon puanı
312
türk telekom 20gb + 750dk + 250sms 55lira
bimcell 20gb + 750dk + 750sms 42lira