İnternet Önerileriniz(Acil)

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yarın yeni internet bağlatacaz da sizce ne almalıyım? Ev telefonu yok,ev telefonsuz tarife arıyorum.Yıllardır internet aboneliğimiz yok yani taşıma fln değil yeni kayıt olacak işlemleri ne kadar sürer?
Aklımdakilere gelecek olursak kesinlikle Ttnet düşünmüyorum,çünkü zamanında bayağı çektirdi bize az uğraşmadık yani en azından o son çare olur diyeyim ama ilk seçeneklerim arasında değil :D
Turkcell superonline fiber yattı gibi kafama ama etrafımda hiç kullanan olmadığı için iyi mi kötü mü bilmiyorum,bir de karşıma türknet diye bir şey çıktı yarısı övüyor yarısı sövüyor :D
Yani anlayacağınız ilk seçeneklerim turkcell superonline veya türknet,sizce hangisi? Yoksa ttnet fiber mi almalıyım?
Dediğim gibi yarın gidip başvuru yapacaz o yüzden acil cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Bulunduğun yerde fiber var mı varsa Ttnet al yalın fiber alabilirsin

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fiber var ama dediğim gibi ttnete güvenim sıfır mecbur kalmadıkça düşünmüyorum :D

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ttnet o öncedende şuan çok ön yardı var şuanki alt yapısı ile bence gayet iyi ben memnunum- bir zamanalr senin gibi düşünüyordum yani avukatlık bile olmuştuk ama şimdi öyle değil Net iyi :clap:

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
adam ttnet düşünmüyorum demiş yalnız.. bence superonline al pişman olmazsın. bina da altyapı varsa hele çok harikulade olur..

Binada altyapı var ama dediğim gibi kullanan yok etrafımda ne kadar sıkıntı çektirir acaba diye düşündürüyor hiç denemediğim bir şey :D
Peki sizce türknet nasıl?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ttnet o öncedende şuan çok ön yardı var şuanki alt yapısı ile bence gayet iyi ben memnunum- bir zamanalr senin gibi düşünüyordum yani avukatlık bile olmuştuk ama şimdi öyle değil Net iyi :clap:

Valla sorma bazen sorun olması gerekirken bazen internet oluyordu bizde interneti ayrı dert iptali ayrı dert oldu bir zamanlar bayağı çekiniyorum şu an 😅

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Binada altyapı var ama dediğim gibi kullanan yok etrafımda ne kadar sıkıntı çektirir acaba diye düşündürüyor hiç denemediğim bir şey :D
Peki sizce türknet nasıl?

Valla sorma bazen sorun olması gerekirken bazen internet oluyordu bizde interneti ayrı dert iptali ayrı dert oldu bir zamanlar bayağı çekiniyorum şu an 
yoo arıyorsun 444 0 375 ezberledim bak :D numarası aklımda :D diyorsunki ben internet bağlattırcam alt yapım müsamitmi :D onlarda diyecekki erkek olduğunu bildiğkleri halde evet hanfendi hızınız bu kadar (öreneğin evet Abdullah hanım veya ahmet hanım) v.s destekliyor diyecek :) olay bu kadar :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
biz 24 ay dan fazla taahhütlü türknet kullandık.ufak tefek kopmalar hariç bir sıkıntı yaşamadık.bu kopmalarda binadaki tesisatan kaynaklandığını söylediler.şuan 5 aydır falan ttnet adsl kullanıyoruz .şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık
bence en uygunu hangisiyse onu almak gerek.ama uzun süreli taahhütler sıkıntı yaratabilir

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
kardeşim benim sana önerim sen süperonline al. pişman olacağını sanmıyorum.. türkneti de yeni duydum.

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yoo arıyorsun 444 0 375 ezberledim bak :D numarası aklımda :D diyorsunki ben internet bağlattırcam alt yapım müsamitmi :D onlarda diyecekki erkek olduğunu bildiğkleri halde evet hanfendi hızınız bu kadar (öreneğin evet Abdullah hanım veya ahmet hanım) v.s destekliyor diyecek :) olay bu kadar :D

Abdullah hanım :D:D:D çok iyiymiş ya :D:D
İşte bir zamanlar ömrüm o hatta çürüdü bir daha çürürmesini istemiyorum gençliğimi yediler ama ona da bakarım daha fiyatlara da bakmadım zaten :D
Hala eskisi gibi güzel kitliyorlar mı haberim yok :D

biz 24 ay dan fazla taahhütlü türknet kullandık.ufak tefek kopmalar hariç bir sıkıntı yaşamadık.bu kopmalarda binadaki tesisatan kaynaklandığını söylediler.şuan 5 aydır falan ttnet adsl kullanıyoruz .şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık
bence en uygunu hangisiyse onu almak gerek.ama uzun süreli taahhütler sıkıntı yaratabilir
Türknette de tüm kopmalara tesisattan deyip geçiyorlarmış :D:D
Bayağı şikayet var o yönde :D

kardeşim benim sana önerim sen süperonline al. pişman olacağını sanmıyorum.. türkneti de yeni duydum.
Türknete de bak kardeş sen hem öven var hem de hayatında ilk kez duyacağın küfürler okuyabilirsin :D
Peki superonline ve ttnette başvurduktan sonra ne kadar sürede internet geliyor? Superonline kendi hattını çekiyormuş diye bir şey okumuştum fazla uzun sürmesin o da 😓

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Superonline alt yapısı mvcut mu değilmi diye araştır.
ona göre superonline abonesi ol veya mecburen ttnet in kucağına düşüceksin.
superonline dışında ttnet in ciddi rakibi yok, hepsi fasa fiso ttnet in alt yapısını kullanan dandik firmalar.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Dip bir bilgi olsun diye yazıyorum. Tüm alt yapı Türk telekoma yani ttnete ait :) Aynı panoları kullanıyorlar. Fiyat ve tarife bak derim.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Superonline dahil tüm altyapı Ttnet'e ait ona göre kimileri çok memnun kimileri de sorunlu diyor şansa kalmış yıllardır Ttnet kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
@turkiyeli275

süperonline firmasının kendi altyapısı mevcut ancak çok kısıtlı alanlar içinde, kendi altyapısı olmadığı alanlarda o da ttnet gibi telekom altyapısı.. superonline yaygınlaşsa rakibi yok bence ancak ttnet'in telekom altyapısını kullandığını düşünürsek verdiğin paraya yazık. ben superonline kullanıyorum 100 tl akksiz özel altyapı çektik sokakta varmış, cayır cuyur acıma yok adam geldi 2. günde hallettik. sadece başta kurulum bedeli ödersin biraz o da her firmada var. ne fazla fatura filan ödersin kafan rahat olur. ayrıca ttnet'ten ayrılmak istesen kral gibi sanki yüzyıllar kullanmış gibi fatura veriyon. lanet olsun :hammer: sen git superonline al türknet filan uğraşma güzel kardeşim..

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Abdullah hanım :D:D:D çok iyiymiş ya :D:D
İşte bir zamanlar ömrüm o hatta çürüdü bir daha çürürmesini istemiyorum gençliğimi yediler ama ona da bakarım daha fiyatlara da bakmadım zaten :D
Hala eskisi gibi güzel kitliyorlar mı haberim yok :D

türknet telekoma yönlendiriyor.telekomun verdiği cevab bu.
ama herkes ttnetden şikayetci.ben şuana kadar sıkıntı yaşamadım.çok eskideb yine bağlantıda problemler oluyordu

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Süperonlıne fiber al telefon hattına gerek yok, istersen 24 ay tahahüt verirsen 59 Tlye birçok alternatıf ve hedıye seçeneği sunuyorlar.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
vodafone net uygun gibi.24 ay 49 tl. nasıl alınır mı?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ttnet kullanıyordum 1 yıl boyunca kullandım sonra superonline a geçtim bir deneyeyim dedim. 1 yılımı heba etmişim. Boşuna yaşamışım. Adil kullanım kotası 50 gb 16 mb'e kadar hız 59 lira. Aldığım hız 13-14 arası o da alt yapı kötü diye. Ekstra hızım düşmesin diye 20 lira verip 100 gb alabiliyorsun ama ben hiç almadım. Her ay akk sınırını aşmama rağmen, hızım 3 megabite düşmesine rağmen performansından hep memnun kaldım. 3 megabit olmasına rağmen hala youtube da hd videolar izleyebiliyorum ya da evde 3-4 arkadaş lol atabiliyoruz ping olmadan. Ekstra olarak modemim arızalandı 3 gün sonra yenisi geldi. Teknik servis çok iyi. Müşterilerle iyi ilgileniyorlar. TTnet gibi sizi sallamıyorlar. Kesinlikle tavsiyemdir. Türknet maxinet vs paketlerden uzak durun.

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Superonline alt yapısı mvcut mu değilmi diye araştır.
ona göre superonline abonesi ol veya mecburen ttnet in kucağına düşüceksin.
superonline dışında ttnet in ciddi rakibi yok, hepsi fasa fiso ttnet in alt yapısını kullanan dandik firmalar.

Az önce müşteri hizmetleriyle konuştum ilçeye fiber veremiyorlarmış,adsl hizmeti alırsanız ilçenize fiber geldiği zaman değişim yaparız fln dedi,peki superonline adsl mi ttnet fiber mi sizce?

Ttnet kullanıyordum 1 yıl boyunca kullandım sonra superonline a geçtim bir deneyeyim dedim. 1 yılımı heba etmişim. Boşuna yaşamışım. Adil kullanım kotası 50 gb 16 mb'e kadar hız 59 lira. Aldığım hız 13-14 arası o da alt yapı kötü diye. Ekstra hızım düşmesin diye 20 lira verip 100 gb alabiliyorsun ama ben hiç almadım. Her ay akk sınırını aşmama rağmen, hızım 3 megabite düşmesine rağmen performansından hep memnun kaldım. 3 megabit olmasına rağmen hala youtube da hd videolar izleyebiliyorum ya da evde 3-4 arkadaş lol atabiliyoruz ping olmadan. Ekstra olarak modemim arızalandı 3 gün sonra yenisi geldi. Teknik servis çok iyi. Müşterilerle iyi ilgileniyorlar. TTnet gibi sizi sallamıyorlar. Kesinlikle tavsiyemdir. Türknet maxinet vs paketlerden uzak durun.
Müşteri hizmetlerini aradım o da bu paketten bahsetti ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten başka firmaların fiberiyle alacağınız internet hızı da 16 mb'i pek geçmez dedi aklıma da yatmadı değil :D

Arkadaşlar cevap veren herkese çok teşekkür ederim superonline adsl 16 mb kafama yattı onu düşünüyorum yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim :)