İnternet kullanıcısı müzik arıyor

Bu konuyu okuyanlar

KaSvA

Öğrenci
Katılım
10 Ağustos 2007
Mesajlar
12
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Azbuz.com, 500 bine yakın üyesini kapsayan istatistikleri yayınladı. İstatistiklere göre, Azbuz.com’daki 300 bin sitede en çok kullanılan etiket “Müzik”. Galatasaray ise Fenerbahçe’nin bir adım önünde.

DaRT_CoLD

Üyelerini 1 dakikada bedavaya site sahibi yapan Azbuz.com, İnternet kullanıcılarının eğilimleri hakkında çeşitli istatistikler yayınladı. Nisan ayı verilerine göre Azbuz.com’un yarım milyona yakın üyesi ve 300 bine yakın sitesi var. Sayılar bu kadar yüksek olunca buradan Türkçe İnternet’in trendlerini de belirlemek mümkün oluyor.

Azbuz.com’da en çok kullanılan site etiketi “Müzik”. Onu “Spor”, “Resim” ve “Aşk” takip ediyor. Azbuz.com’un üye profilleri de bu eğilimi doğruluyor. En çok kullanılan profil etiketleri “Müzik”, “Aşk”, “Spor” ve “Resim” olarak sıralanıyor. Profil etiketlerindeyse aşk bir basamak yukarıda yer alıyor.

Gs, FENERBAHÇE’NİN ÖNÜNDE

Azbuz.com’un popüler site kategorilerinde ilk sırayı “Bilgisayar Oyunları” alıyor. Ardından “Komik”, “Aşk”, “Hip-Hop”, “Fan Club” ve “Futbol” geliyor. “Galatasaray” kategorisini kullanan sitelerin “Fenerbahçeliler”den az da olsa önde olduğu görülüyor. Beşiktaşlıların bu ikiliye yaklaşmak için artık şampiyon olması gerekiyor. Son yıllardaki Hip-Hop patlaması İnternet’e de yansımış durumda. Hip-Hop kategorisindeki site sayısı popçuları ve rockçıları sollamış.
 

forever

Asistan
Katılım
31 Temmuz 2007
Mesajlar
164
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
enteresan ama insanlar azbuz dan ne anlıyor hiç anlamadım en iyi si blogger...
 

gokhans19

Profesör
Katılım
2 Ağustos 2007
Mesajlar
1,632
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Evet azbuza bende üye olmuştum ama reklam göstermekten başka bişey yapmıyo.Blogger daha güzel..
 

bkadri

Asistan
Katılım
27 Mart 2007
Mesajlar
172
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
valla ben pek müzik dinlemiyorum ama yinede p2p lerden buluyorum.
 
Üst