Internet Kullananlar Daha Romantik

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
1 milyona yakın oyun kullanıldığı "Kanka mı? Sevgili mi?" kampanyasına göre, Türk Gençleri için "kanka" sevgiliden önce geliyor.

Doritos, Türkiye genelinde "Kanka mı? Sevgili mi?" sorusuyla başlattığı kampanya, Türk gençlerinin kankalarını sevgililerine tercih ettiklerini ortaya çıkardı.
Hem internet üzerinden hem de SMS ile sürdürülen ve 1 milyona yakın oyun kullanıldığı kampanyada gençler, sevgilileri yerine yakın dost olarak adlandırdıkları "Kanka"larını seçtiler.

Adriana_Sonuc1248704052.jpg
Araştırmada,"Kanka" diyenler yüzde 54'lük oy oranıyla "Sevgili" diyenleri geride bıraktı. Sevgili diyenler ise yüzde 46'lık oy oranında kaldı.

Gençler tarafından büyük ilgi gören araştırma başka ilginç sonuçlar da ortaya koydu. Buna göre internet üzerinden oy kullanan gençlerin yüzde 51'i "Sevgili" dedi. Ancak bu oran genel toplamda "Kanka" diyenlerin sayısını geçemedi. Ayrıca yine internet üzerinden oylamaya katılan kadınların yüzde 49'u "Kanka" derken yüzde 51'i "Sevgili"yi seçti. Erkeklerin ise yüzde 40'ı "Kanka", yüzde 60'ı "Sevgili" seçiminde bulundu.

::
Kanka mı, sevgili mi yoksa Adriana mı?

Yazan
: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

Reaksiyon puanı
189
:: Kanka mı, sevgili mi yoksa Adriana mı?

Doritos hepsinden önce gelir :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Soru mu bu tabiki de Adriana ve yanında doritosuyla birlikte ya da yeni bir kampanya doritos alın Adriana yanında 1 gecelik size gelsin:D

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
annenimi seviyosun babanımı sorusu bile daha mantıklı :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ben bu konuya daha önce yorum yazmıştım ama uçmuş sanki..

neyse, kankanın cinsiyetine ve güzelliğine bağlı demiştim sanırım :)