İnternet kopma sorunu

alcholicha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direk konuya gırıyım sorun şu ki bir labtop birde masaustu var masaüstü olan kabloyla labtop wireless ile baglanıyor 1 2 gune kadar sorun yoktu bu net falan gıttı ondan sonra böyle oldu ınternet labtop wireless ile baglanınca masaustu interneti sureklı kopuyor modemdekı ethernet işigi çok hızlı yanıp sonuyor ve bırden sonuyor net gidiyor. modem arayuzunden kablosuz agı etkınlestırmeyı kapatınca çok rahat ınternete gırılıyor ve kopmuyor ama etkınlestırınce kopmalar meydana gelıyor.

şimdi ethernet kablosunu yenıledım duzelmedı ,
sabit ip verdım ip cakısmasından duzelmedı ,
modemi tekrardan kurdum düzelmedi ,
nasıl düzeltebilirim ?

not: modemim airtries rt 206

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Birkaç gün bekle. şu ttnet olayı hale çözmüş değil. Birçok bölgede kopmalar devam ediyor. sizin bölgedede sorun hala devam ediyor olabilir

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Birkaç gün bekle. şu ttnet olayı hale çözmüş değil. Birçok bölgede kopmalar devam ediyor. sizin bölgedede sorun hala devam ediyor olabilir

pcye oturalı 2 saat olu yada olmaı ama bağlantım nerdeyse 5-6 kez koptu.

alcholicha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama neden wireless sorunsuz gırıyor kopma olmadan çıldırmak uzereyım . labtopdan sorunsuz gırılıyor .

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
sorunu ttnet i arayıp aboneliği iptal ederek çözebilirsin.kolay gelsin

alcholicha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu ttnet i arayıp aboneliği iptal ederek çözebilirsin.kolay gelsin
maalesef altarnatifim yok fiber altyapım olsa 1 sn durmam ama dsl altyapısı olarak nerdeyse butun saglayıcılar ttnetın portlarını kıralamıs durumda, bpl internet içinse yıne 20+kullanıcı ıstıyorlar onada geçme şansım yok .

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
maalesef altarnatifim yok fiber altyapım olsa 1 sn durmam ama dsl altyapısı olarak nerdeyse butun saglayıcılar ttnetın portlarını kıralamıs durumda, bpl internet içinse yıne 20+kullanıcı ıstıyorlar onada geçme şansım yok .
imkanın varsa uyduneti öneririm ama ordada tahatüt istiyorlar ayrıca adsl değil ve bana göre ülkedeki adsl altyapısı uydunetin altyapısının eline su bile dökemez.Ayrıca hizmet bakımından çok büyük farklar var.pişman olmama garantisi var

alcholicha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
imkanın varsa uyduneti öneririm ama ordada tahatüt istiyorlar ayrıca adsl değil ve bana göre ülkedeki adsl altyapısı uydunetin altyapısının eline su bile dökemez.Ayrıca hizmet bakımından çok büyük farklar var.pişman olmama garantisi var
evde uydunet var ama tarıfe bulamadım akk çok dusuk yada su ankı gıbı bı tarıfem olsa geçerdım 16mbps e kadar kullanıyorum.
eger yardım edersen aklıma yatarsa geçerım neden olmasın.

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
evde uydunet var ama tarıfe bulamadım akk çok dusuk yada su ankı gıbı bı tarıfem olsa geçerdım 16mbps e kadar kullanıyorum.
eger yardım edersen aklıma yatarsa geçerım neden olmasın.

peki elimden geleni yaparım . yardım derken nasıl bir yardım :)

alcholicha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki elimden geleni yaparım . yardım derken nasıl bir yardım :)

mesela şu tarıfe uydunette yok olsa hiç durmam geçerım. yani :D (fiberkolik 100gb akk )
keyfinikatla_tablo.jpg

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
bu turkcell superonline ancak şu an altyapının çokta gelişmiş olduğunu söylemem mümkün değil.
20-30 yıl önce ninelerimizin çevirmeli telefonlar ile konuştuğu kablolardan şuan internet çekiyoruz :D olsun bu kadar . ama şaka bir yana iş baya ciddiye bindi

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
20-30 yıl önce ninelerimizin çevirmeli telefonlar ile konuştuğu kablolardan şuan internet çekiyoruz :D olsun bu kadar . ama şaka bir yana iş baya ciddiye bindi
ben vazgeçtim fiberden uydunetten filan. adsl hizmetini akksiz versin makul bir fiyata bağlantı kopması filan olmasın kabul ama böyle berbat bir durum...

alcholicha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anda kopmalar kesıldı galıba hattan oluyordu (arayıp sordugumda hatta problem yok dedıler ) , ins devam etmez .

edit: wireless kesıldıgı içinmış sorun devam edıyor :S

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
redhack yapıyordur kesın ondan baglantı kesılıyordur !

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Uydunet bizim burda yok . Ne fiber ne uydunet :(