Yasiin
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,968
İnternet hizmetimi kapattığımda ve farklı bir issye geçtiğimde bana farklı bir devre vermek zorundalar mı yoksa ankastreden aynı devreyi mi veriyorlar?
Devre aynı ama santraldeki portunuz değişir muhtemelen.İnternet hizmetimi kapattığımda ve farklı bir issye geçtiğimde bana farklı bir devre vermek zorundalar mı yoksa ankastreden aynı devreyi mi veriyorlar?
Türknet aboneliğimi kapatıp sıfırdan abonelik açacağım, gelen ekip yeni devre vermek zorunda dedi kafam karıştı kapatılan bir internetim devresini tekrardan size veremezler dediler, inşallah farklı devreye aktarırlar.Devre aynı ama santraldeki portunuz değişir muhtemelen.
Hatta portlar dolu ise yeni port açılmasını da uzun süre bekleyebilirsiniz.
İSS değiştirecekseniz taahhütünüz bittiğinde transfer yapın sizin için daha iyi olur.
Daha detay anlatayım. Sizin evinizle santral arasındaki kablolar aynen kalır mecburen onları kullanmaya devam edersiniz, kabloların ucunun bağlandığı Port dediğimiz santral bağlantısı değişir sadece.Türknet aboneliğimi kapatıp sıfırdan abonelik açacağım, gelen ekip yeni devre vermek zorunda dedi kafam karıştı kapatılan bir internetim devresini tekrardan size veremezler dediler, inşallah farklı devreye aktarırlar.