AimCraviTe
Asistan
Merhaba arkadaşlar...
İnternet hızınız kaç MB/S ?
amacım hava atmak değildir sadece merak ediyorum....

100 Mbps netiniz varMerhaba arkadaşlar...
![]()
hayır anlamadınız100 Mbps netiniz var
Anladım da hızını söyledim bende benim 2.6 Mbps aldığımhayır anlamadınız
sizlerinde download hızını görmek istiyordum..
2 Gbps internetiniz mi var? Hangi ülke orası, bende geliyim.Hava atmak gibi olmasın saniyede 24mb goruyorum![]()
Ne yaptın hocam o kadar değil. 500mbit tabi ofisimde2 Gbps internetiniz mi var? Hangi ülke orası, bende geliyim.
500 mbps ile 24 nasıl görüyorsunuzTürkiye
Ne yaptın hocam o kadar değil. 500mbit tabi ofisimde![]()
Az bile söyledim ben. Hattı sadece ben kullansam 500bmit ile 50bm/sn üzerine bile çıkılır.500 mbps ile 24 nasıl görüyorsunuzkafam karıştı.
Yanlış hesaplama kusura bakmaAz bile söyledim ben. Hattı sadece ben kullansam 500bmit ile 50bm/sn üzerine bile çıkılır.
500mbit ile alınabilecek en yüksek indirme hızı 62,5mb/sn ye denk gelir.
indirme hızından bahsediyoruz bir yanlışlık var sanırım ortadaidm premium hesap ile 17 -18 megabite kadar çıkıyor.tarifem 16 megabite kadar
Doğru hesaplamaYanlış hesaplama kusura bakma![]()
Kendim için demiştimDoğru hesaplama50 Mbps ile teoride 62 görmek mümkün ki ben 24 Mbps ile 3.1 görüyorum
bende indirme hızımı söyledimindirme hızından bahsediyoruz bir yanlışlık var sanırım ortada
saniyede indirilenden bahsediyoruz konuda. mesela bir film indir orda ki indirme hızına bakbende indirme hızımı söylediminternet hızıyla indirme hızı aynı değil mı?
Süpermiş confi abi
benim internetim 3 GB yi 20 saniyede indiriyorŞu an bakmadım da, bayağı hızlı bende. Örneğin 100 mblık dosyayı 2 dk gibi sürede indiriyor. 1300 mblık dosyayı 16 dk gibi sürede indiriyor.