İnternet Hızım Düştü İyice Canımı Sıkmaya Başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alp_45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
:sleeping:Ah ttnet Ahh 25 gplik snirisiz kotayı geçince 1mbit emi düşüyor 8mbit olsa bile ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aklınız Varsa TTNETİ KAPATTIRIN BEN tam 20 kişiyle süperonline geçtik

S

SDN Okuru

SDN Okuru
neymiş TTNET miş bir işede yaramıyor müsteri hizmetleri aradım hatta sorun yok internet hızınız normal diyorlar... internet hızım 24mbps iken şimdi 6.51mbps oldu söylüyorum normal diyorlar.. en iyisi turkcell süperonline

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benimde 16mbps ama 190 kb la indiriyor hatta aradık müşteri hizmetlerini hiçbirşey yapmadılar ayın başında düzelir diye geçiştiriyorlar kapatçam ttneti eğer sorun çozülmezse

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesim sen de bendensin!! benim 800 kbpsden 1 e düştü bildigimiz 1 var ya o yani.ttnet müşreti hizmetlerini de arıyım diyorum para yedirtmekten baska bişi konusmuyorlar ztn müşteri hizmetlerine de baglamıyorlar seni. herhangi bi googledan bi siteye giriyosun işte tm 800 kbps hızda giriyor oyun indirince 2 kbps fln diyor. indirme programlarında hiç birinde sorun da yok. bunları dava edicem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:sneaky2:ya bu ne saçmalık bi internet dowland hızı 0.60 alabilirmi yuh artık bıktım bu ttnetten kapattırıcam ama yeter:angry: