İnternet Hızım 1 Mbps :( ??

spywalkerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Benim İnternet hızın normalde 16 mbps'ydi internet gitmisti kablolar kopmus daha sonra yaptırdık iste ben eve geldiginde netin hızı 1 mbps yi gecmiyordu 6. 7 aydır boyle akk olsada aynı olmasa nasıl cozebilirin yardımcı olabilirmisniz ????

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Sorun yaptırdığımız kablolarda ve az para tuttuğunu sanmıyorum evinizin yapısına göre seçenek sunulabilir eğer eviniz tek katlıysa veya az katlıysa hattun olduğu yerden balkondan kablo çekenilirsiniz eğer komşularınız varsa komşularınızınla ortak bi pakete geçersiniz ve wifi genişleticiyle ayrı kota ve ayrı şifrelerle internete girebilirsiniz eğer evinizde birden fazla hat varsa yine benzer yöntwmlerle aktarabilirsiniz

spywalkerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onceden boyle deildi normal kullanıyoduk kablo kopmustu sadece bantladık o yuzdenmi bilmiyorum ama malesef boyle onceden 16 mbps ye kadar cıkıyodu

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ha ben tamamen evin alt yapısında sorun oşdu zannettim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar Benim İnternet hızın normalde 16 mbps'ydi internet gitmisti kablolar kopmus daha sonra yaptırdık iste ben eve geldiginde netin hızı 1 mbps yi gecmiyordu 6. 7 aydır boyle akk olsada aynı olmasa nasıl cozebilirin yardımcı olabilirmisniz ????
Yani kablodan gibi gorunuyor ek yapmadan tüm bir kablo bağlayin

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Sanırım kablonun tellerinden kaçanlar olmuş. Sen sıfır kablo ile dene.