İnternet hız problemi Neden 1Mbps Oldu?

EroLÖZKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar;

Arkadaslar [MENTION=59927]ttnet[/MENTION] Kullanıcısıyım.Online Oyun Çok Oynuyoruz Vede Ping Olayı var Ventrilo Gibi Programları Kullanıyoruz.İnternetten 100mb Dosya indirmediğim halde 8mbps hız 3 gunde 1mbps oldu ve hepmi böyle olcak daha dün bir bugun iki.Zaten daha önce kopmalarla ugrasıyorduk 3 gün kopmadan dolayı 4 kere arıza kaydımız alındı ve sonuncusuna cevap gelmedi ve 8 mbps vardı ama 8de göremiyorduk 6 görüyorduk arkadasım hemen 10 mt uzaklıktan 8mbps hızı 9 10 mbps görebiliyor.Bunun Bi yere Sabitlerseniz Sevinirim kolay gelsin.

TELEFON:4622310042

CEP:5379531912

ADSL NO:1861188750

aryildiz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağzına sağlık be kardeşim. Bende aynı dertten muzdaribim. 2 hafta öncesine kadar internet hızım son derece iyiydi. Saniyede 700 kbs ile indirme yapıyodum. Ama ondan sonra müthiş bi düşüş oldu hızında. 1 mgbs'i zor görüyor. Kotayı da aşmadım daha 7 gb'tan gidiyo. TTnet'i aradım arıza kaydı aldılar, aradılar dediklerini yaptım ama tık yok aynen devam. Müşteri temsilcisi 6 mgbs'e çıkardım onu diyo ama ölçümlerde 1 mgbs zor çıkıyo. Devamlı dosya indirdiğim için internetten çok büyük sıkıntı yaşıyorum. İndirmekten vazgeçtim sitelerde bile rahat dolaşamıyorum. Telefonun hızına eşit neredeyse (3g ile). Modemin ayarlarına giriyorum internet hızı 4 mgbs in üzerinde görünüyo ama indirme yaparken 60 kbs'i görmesi mucize oluyo. Sorun ttnetin hattında mi bilemiyorum. Çünkü 2 senedir aynı hat var. hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Ya da benim donanımlarımda mı sorun var?

Dj_Killer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son günlerde mi yoksa hep mi böyle internet hızıyla ilgili çok şikayetler var. Ben de son 4-5 gündür internet bağlantımı stabil bi hızda kullanamıyorum. Arıza kaydıymış destekmiş bi çözüm olmadı.Bağlantı hızı zaman zaman düzelip tekrardan düşüyo.

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klasik ttnet manzaraları işte.. arıza kaydı için arıyorum çağrı merkezini. ordaki kadın bana "olur öyle" diyor..8 mb tarifede 1 mb alıyoruz ama parasını tam veriyoruzz..

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Benim 1 Aydır 3520'ye sabitlenmiş bir şekilde kullanıyorum. Kafam atmaya yakın iptal ettircem canımı sıkmaya başladı.

EroLÖZKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] acaba bi yardımcı olabilecekmisiniz 5dk bir gitmeye basladı suan geldi yazıyorum 2 dk sonra gidecek.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Geçmiş Olsun. TT bu , normaldir, 10 aboneden 6 sı bu tür sorunlardan muzdarip zaten.

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Birkaç gündür bende çok düşük hızlarda seyrediyorum, bence genel bir sorun var. Yağmurdan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Çünkü düşürme yapıyorlar yağmurlu havalarda sebebi nedir bilmiyorum.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

küçükerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben arıyorum hızım ne oluyor bilmem ama düzeliyor yani hatta söylediklerini yapıyorum normale dönüyor zaten evin hemen karşısındaki dolabın değişeceğini öğrendim şu eski dolaplardan vardı ama yeni dolap takacaklarmış bunu öğrendim orada fotoğraf falan çeken bir genc görevli vardı tt net in söylediği değerleri görürmüşüm çok iyi olur bir ayı bulurmuş yapımı ama olsun bir ayda olsa yapılacak ya iki sokak ötede vardı şimdi benim evit karşısına yapacaklar şu hani metal olan dolaptan türk telekom yetkililerine teşekkür ederim hadi bakim yanlız bir sorun var ne hikmekse bizim evin oradaki dolapla uğraştıklarında benim hattı bozup gidiyorlardı hep inşallah bu sefer ki bir değişim öyle birşeyle karşılaşmam ama karşılaşsak da tt net müşteri hizmetlerini ararım düzeltirler herhalde sık bozulma olmasın yeter

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Valla bugun saçmalığın doruğuna çıktılar. Bunca yıldır bu paketi kullanıyorum ilk defa kota aşımından hızımı düşürdüler. Kafam attı valla kapatıyorum telekomu. Kısmetse Fiberi bekliyeceğim tabiki Superonlinenin.

EroLÖZKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcellde iyi ama 3 5 ilde var şimdilik.

pazala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bizde de var kardeş nedir bunlardan çektiğimiz zaten sigaraya da zam geldi :)

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
temsilci konuştu yine :) hiç bi faydasını gören yok ama.

EroLÖZKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok Hızım 1MB 6 MB SABİTLENMİŞTİR TEŞEKKÜRLER.

jigsaw28

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ttnet'in adil kullanım kotası zırvası yüzünden bütün bunlar
8mbit sınırsız kullanıcılarında 1mbit indirme kotası var bu kota aşılınca 1mbit'e düşürülüyor internet hızınız. bu arada bu sadece ttnet değil bütün servis sağlayıcıların da var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş lar letop tan balnıyosanın bulutuu kapatın hızlandını anlarsınız