İnternet Gerçekten Ucuzlayacak mı?

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
İnternet fiyatları malesef rezalet durumda pahalı. Son kullanıcı inim inim inliyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
fiyat düşmeyecek daha çok para kazanıcaz internet olmayan yerlere internet bilgisayar falan götürecez anlamında birşeyler söylemiş.
fakat bu ttnet'in düşüncesi.

diğer internet servis sağlayıcıları düşük fiyatlar sunabilir.

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
videounun özeti:
nah düşecek sonuna kadar direneceğiz, diğer firmalar düşürene kadar biz düşürmeyeceğiz, aldırmayın bmyle haberler her zaman böyle şeyler yazılıyor.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Önce bindirim, sonra indirim. Şu yerlerde sürünen upload hızlarına ve "adaletsiz" adil kullanım kotasına da hazır elleri değmişken bir bakıversinler..

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bide böyle çıkıp pişmiş kelle gibi konuşmuyolar mı deliriyorum.
Hani bilgisayar götürüyoz olmayan yerlere falan diye anlatıyolar ve insanları iyilik için yaptıklarına inandırdıklarını sanıyorlar.Geçin bu işleri kardeşim.Bilgisayar olmayan yere bilgisayar götürmenizin amacı o bilgisayarada internet bağlamak ve o insanlarıda sömürmek.Yaptığınız şeye kötü demiyorum ancak iyi birşeyde değil.Övünülücek birşey hiç değil.Sadece kapitalizmin gereklerini yerine getiriyorsunuz.Millet sizin servisinizi kullanıyorsa sevdiğinden veya memnuniyetinden değil, mecburiyetten ve bununda gayet iyi farkındasınız ve çokda güzel suistimal ediyorsunuz bunu.Eve internet bağladığımda fiber hat bizim binaya gelmemişti henüz.12 ay taahhütle abone olduk tabi.2-3 ay sonra fiber hat geldi.Turkcell superonline.Benim şuanda TTNET e 8mbit bağlantı için verdiğim paranın daha azına Turkcell Superonline 50mbps veriyor.Çıldırmamak elde değil.12 ay biter bitmez arkama bakmadan kaçacam TTNET ten.Upload hızı rezalet.AKK sefillik.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok net cevap var aslında adamlar Adsl de tekel olduklarının farkında d smart net superonline kullansanda adsl'de ttnet'in altyapısından geliyor gene kazanıyorlar farkındalar geri kalan hikaye rekabet ortamı olmadığı sürece hizmet sektörü gelişmez. Fiber varsa al süperonline'dan ya da vın kullan. Fiyatlar zaten pahalı bide komik bir şekilde adil kullanım kotası var.

Söylemeden geçemeyeceğim böyle video şeklindeki samimiyetsiz haberler hiç sıcak olmuyor çok yapmacık. 31. saniyeden sonrası başlıkla alakasız kendi reklamları zaten.

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ucuz ve kaliteli internette bulgaristan kadar bile olamiyoruz.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Resmen adam ti ye almış sizi Hakkı bey, aslında sorunun cevabını o da biliyor biz de biliyoruz fakat bu kadar da dansöz olmaya, kelime oyunu yapmaya ne gerek vardı. .

İOS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Video'yu ekleyen arkadaş reklam kısmını düzenleyip koysaydı daha güzel olurdu

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
TTNet = Köle Sistemi

Kullanıcılarına zerre değer vermeyen firma için şunu söyleyeceğim; evet indirim olacak. Ancak TTNet bunu kendi cebine indirecek. Nasıl mı? Maliyette yarı yarıya düşüş olacak. TTNet ise fiyatları %10 düşürecek. Böylece "İndirim yaptım!" diyerek aslında %90 zam yapmış olacak.

Kul hakkı yiyen TTNet'e verdiğim paraları helal etmiyorum. Milyarlarca lira kâr ettiğini açıklarken hiç utanmıyor mu bunlar?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Yalan. İnternet ucuzlamaz.
Hatırlayın internete çok zam olmamıştır. Gizli zam olmuştur. Size bakın şöyle tarifemiz var bakın böyle tarifemiz var diye diye 3-5 fazlaya daha iyisi derken sonunda fahiş fiyata daha kötü internet kullanmak zorunda kalmışız.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Sorudan başka herşeyi cevaplamış. Yani kısaca ben ülkenin hepsini kendime bağlayamadım ki daha ne ucuzlaması durun bi hele şu internetle tanışamayanlarda bi bizi görsün ondan sonra zaten yıl olur 2018 . . .

xmustx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ülkede herşey bu hale getirildi.nereye kadar böyle gidicek ?

cozar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalın internet diye yalan internetleri bile olan bir firmanın, Milyarlarca lira kârından vazgeçmesi imkansız,
bunun yerine kalitesiz bakır kablolarla hızlandırılmış kazıklama hizmeti sunacakları kesindir.
içi boş laflarla doldurulmuş cümleler kurmaya gerek yok.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bide böyle çıkıp pişmiş kelle gibi konuşmuyolar mı deliriyorum.
Hani bilgisayar götürüyoz olmayan yerlere falan diye anlatıyolar ve insanları iyilik için yaptıklarına inandırdıklarını sanıyorlar.Geçin bu işleri kardeşim.Bilgisayar olmayan yere bilgisayar götürmenizin amacı o bilgisayarada internet bağlamak ve o insanlarıda sömürmek.Yaptığınız şeye kötü demiyorum ancak iyi birşeyde değil.Övünülücek birşey hiç değil.Sadece kapitalizmin gereklerini yerine getiriyorsunuz.Millet sizin servisinizi kullanıyorsa sevdiğinden veya memnuniyetinden değil, mecburiyetten ve bununda gayet iyi farkındasınız ve çokda güzel suistimal ediyorsunuz bunu.Eve internet bağladığımda fiber hat bizim binaya gelmemişti henüz.12 ay taahhütle abone olduk tabi.2-3 ay sonra fiber hat geldi.Turkcell superonline.Benim şuanda TTNET e 8mbit bağlantı için verdiğim paranın daha azına Turkcell Superonline 50mbps veriyor.Çıldırmamak elde değil.12 ay biter bitmez arkama bakmadan kaçacam TTNET ten.Upload hızı rezalet.AKK sefillik.

Katılıyorum, aynı olay benim de başıma geldi. TTNET bağlattıktan sonra Superonline fiber bağlandı apartmana. Tabi benim şansıma bir de kampanya yaptılar TTNET cayma bedelini de kendileri ödediler ve 5 ay ücretsiz kullandım. 1 ay da bakım çalışması yaptıklarından dolay ücretsiz kullandım etti 6 ay. :)
Şimdi ne kadar mı ücreti? 45tl, belki arada 1-2 lira oynuyor o da kardeşim ev telefonunu kullanırsa. :)

Bu arada bu internetin ucuzlamayacağı belli bir şey, AKK düzelse iyi olurdu 5-6 mbit hıza düşse limit dolduktan sonra. Ona da razıyım.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
5 senedir internet ucuzlayacak haberi yapılıyor; ancak her ocak ayında bindiriyorlar.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
202
Arapnet'in kendisine kalsa 256/32KBit neti 100MByte kotayla 100 dolardan satarlar da, TİB'den BTK'dan vs. çekiniyorlar galiba. Internetin ucuzlamasına hiç ihtimal vermiyorum. En düşük hızı 16MBit yaptık, fiyatı da 100 lira yerine 90 lira yaparak süper indirim yapmış olduk derlerse şaşırmayın. Nedense her indirimde cebimizden çıkan para miktarı düşmek yerine hep artar. Nasıl bir indirimse artık! 50 senedir aynı yalan.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Şu an 16mbps ye ultranet 75gb akk olan tarifedeyim.. 81.24 tl fatura geldi.. Nereye ucuzluyor yavv.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnternetinizin peşine düşün. Benimki 8mbit netlimitsiz 63tl idi. 2 sene önce. Bi ara 80tl fatura geldi, hemen gittim "bu nedir" dedim. Açıklama yapamadılar. Özür dilediler, 1 ay bedava, sonraki 6 ay %50 indirim verdiler. Sonra bu süre bitti baktık yine 75 falan geliyor. Tekrar gittim. Şimdi 1 yıl boyunca 44TL'ye indirdiler. 1 lira fazla gelirse bile hemen gidin araştırın.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
16 mbps olacak 16 mbps olacak N*h olacak. N*h yerine başka bişey derdim de neyse; Şu an steamdan oyun indiriyorum max hız 838. Ona da razıyım yeter ki şu akk denen saçmalığı kaldırsınlar. Hadi kaldırmıyorlar 150 gb falan yapsınlar. 50 gb ne ya küfür mü ediyosunuz? "8 mbps limitsiz 50 gb kotalı" gevura desen kıçıyla güler.