İnternet gelmiyor

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Bilgisayar açıldığında internet var olduğu halde bağlantı yok olarak gözüküyor ve her seferinde sorun gider kısmından gidermek zorunda kalıyorum. Bulunan sorun: Local area connection sürücüsünde bir sorun olabilir diye yazıyor benim için onar kısmına basınca onarıyor sonra geliyor internet.
Bunu yaşamamak için ne yapabilirim,nasıl ?

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar açıldığında internet var olduğu halde bağlantı yok olarak gözüküyor ve her seferinde sorun gider kısmından gidermek zorunda kalıyorum. Bulunan sorun: Local area connection sürücüsünde bir sorun olabilir diye yazıyor benim için onar kısmına basınca onarıyor sonra geliyor internet.
Bunu yaşamamak için ne yapabilirim,nasıl ?

PC Lan sürücüsünü güncellemeniz gerekiyor. Tekrarlar ise sabit ip verip kullanabilirsiniz. Hala devam ediyor ise ethernet denetciniz arızalı olabilir.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
nasıl güncelleyebilirim

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl güncelleyebilirim

Masaüzerindeki Computer simgesine sağ tıklayıp özellikler deyin. AÇılan pencerede Sol üstte Aygıt yöneticisini göreceksiniz. Giriş Yapın Açılan aygıtlar listesinde. Network Connection Device sekmesinde kullandığın Local Connection Device ı göreceksiniz adını internetten arayarak güncel sürümü bulabilirsiniz. Diğer bir yöntem anakartınızın modelini biliyor iseniz üretici firmanın destek sayfasından Lan driver indirip kurmanız yeterli.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Deniyorum..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Son Güncel Sürüm Yüklü

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı