İnternet Expoler Sorunu

Erhan Aslan21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bazı sitelere girişte iş yerindeki bilgisayarda girişte sorun yaşıyorum ama eve gidince aynı siteye giriş yapabiliyorum arkadaşlara soruyorum gündüz site sürekli açık senin pcde sorun vardır diyorlar sorun ne olabilir

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sorun yaşıyorsunda sorun ne giremiyor musun kapanıyor mu sayfamı düzenli görünmüyor? olay ne?

Erhan Aslan21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sürekli sayfa görntülenemiyor yazısı çıkıyor

Arkadaşlar, otomatik DNS ve IP ile 5 dakika önce girdiğim foruma şimdi giremiyorum. Yani sayfa görüntülenemiyor diyor. Sonra vtunnel la denedim oldu girdim. Ama normal yolla herhangi bir foruma 5 dakka veya 10 dakka sonra girememeye başlıyorum. . Bunun nedeni nedir ? Teşekkürler.

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Tarayıcı ayarlarında sorun olabilir hangi tarayıcıyı kullanıyorsun.

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari Opera

Erhan Aslan21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hayır işyerleri genelde filtre uygular ama sen bir girdiğin siteye 10 dk sonra giremiyormuşsun. Yada giremediğin siteye 10 dk sonra girebiliyormuşsun. Yani bi kısıtlama gözükmüyor. Tarayıcı ayarlarındada sorun olmadığına göre geriye virüs/trojan kalıyor.

Yada adsl servis sağlayıcınla bir görüş. Çoğu firma 4mb bağlantı hızına geçince modemleri destekleyemediğinden yada sinyal gücünü tam alamadığından bağlantılarında kopmalar oluyordu bağlantı hızını geri 1 mb çekerek bu sorunu aşıyorlardı.

Erhan Aslan21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır işyerleri genelde filtre uygular ama sen bir girdiğin siteye 10 dk sonra giremiyormuşsun. Yada giremediğin siteye 10 dk sonra girebiliyormuşsun. Yani bi kısıtlama gözükmüyor. Tarayıcı ayarlarındada sorun olmadığına göre geriye virüs/trojan kalıyor.

Yada adsl servis sağlayıcınla bir görüş. Çoğu firma 4mb bağlantı hızına geçince modemleri destekleyemediğinden yada sinyal gücünü tam alamadığından bağlantılarında kopmalar oluyordu bağlantı hızını geri 1 mb çekerek bu sorunu aşıyorlardı.

Bizim paket degişmedi şirket oldugu için port üzerinden baglanıyorum virüs taramasıda yaptım virüste yok kafayı yiyicem sorunu bir türlü bulamıyorum

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
bilgisayarın internete bağlanıyormu peki yani messenger yada bir başka intenete dayalı progmalar çalışıuyor mu?