Internet Explorerde Açılan Sayfalar Silinmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stormpc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stormpc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar İnternet Explorer de girdiğim sayfaları silemiyorum. Önceden googlede açtığım sayfaların üzerine gelip DELETE ye bastığımda siliyordum. Olmadı Araçlar/İnternet Seçeneklerden Geçmişi İçeriği ve silinebilecek tüm şeyleri sildim (Tamlama Bilgisi, Otomatik tamlama, SLL Durumu Sil vb.) ama bir türlü açılan sayfaları silemiyorum aşağıdaki gibi.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

exporer.jpg

Reaksiyon puanı
189
onlar otomatik tamamlama senin aramaların değil. Otomatik tamamlamayı kapatmak için arama kutusunun yanındaki Tercihler linkine tıklayın. Karşınıza gelen tercihler sayfasından Sorgu Önerileri başlığı altındaki Arama kutusunda sorgu önerileri yapma yı işaretleyip Seçenekleri Kaydet tuşuna basın...

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
onlar otomatik tamamlama senin aramaların değil. Otomatik tamamlamayı kapatmak için arama kutusunun yanındaki Tercihler linkine tıklayın. Karşınıza gelen tercihler sayfasından Sorgu Önerileri başlığı altındaki Arama kutusunda sorgu önerileri yapma yı işaretleyip Seçenekleri Kaydet tuşuna basın...

bende öyle dicektim :D :D:D:D:D:D

stormpc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cgrszone kardeşim çok teşekkürler. Şu ahir ömrümde bir şeyi daha sayende öğrendim. Allah razı olsun :icon_:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Eğer sen böyle diyorsan galiba hepsine girmişsin:Dcgrzsone doğru söylemiş.Foruma hoşgeldin yenisin büyük ihtimal.