İnternet explorer yukarı kayıyor

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar sadece sdn nin sayfasını açtığımda yukarıda olan kırmızı çarpı ve ufalt ve simge durumuna küçült simgelerinin olduğu bölüm yukarı çıkıp kayboluyor.Hem win8 hemde win7 de ikisinde birden oluyor.Nedeni nedir?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
35 kişi okumuş bir cevap yok.Hayret.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
simdi denedim denigin gibi oldu... asagi indirip tekrar actigimda duzeldi...

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorunu ben bilsem yardımcı olurdumda ilk defa böyle bişi duyuyorum nasıl çözülürde bilmiyorum :(

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sdn nin ayarlarında bir şey var zannedersem.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sağ üstte ortadaki tuşa basıp küçültün,diğer sitelere girildiğinde yerinden oynamıyor,sdn ye girince sol üste kayıyor.Çok ilginç.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben de denedim aynı durum söz konusu. Gerçekten ilginç. Bu konuları pek bilmem ama sayfanın kodlanması ile alakalı bir durum yani bizim yapacak bir şeyimizin olduğunu sanmıyorum.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
O zaman buradan yetkililere bir çağrı yapalım bu işi düzeltsinler bi zahmet.SDN mükemmel olmak zorunda.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Aşağı indirip tekrar yukarı çıkarma mevzusu değil olay. Sayfadaki kodlama yüzünden sanıyorum tam sayfa flash reklamı yuzunden sayfa ekranı kapla modundan cıkıyor. Hani çarpıyla küçült simgesin ortasında buton varya ekranı kapla küçült diye o moddan cıkıyor siteye girince. Tekrar ekranı kapla butonuna basarsanız düzeliyor. Nedeni hiç önemli değil bence mozilla firefox varken neden inatla onu kullandıgınızı anlamıyorum yavas işte donuyo css kodlarının hepsini desteklemio vs vs..

Ayrıca SDN mükemmel :) explorer bütün javaları css leri desteleyemiyo. Sorun tarayıcıda :) web yazılımcı olun yuzune bıle bakmazsınız explorer in lanet olası sey için ayrı ayrı css kodları hazırlamak beni deli ediyor :D

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Israrla kullanmamın nedeni İş Bankası güvenlik çemberi sadece İnternet Explorer da kuruluyorda ondan.Bilmem anlatabildim mi?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bende değişen veya bozulan bir durum olmadı IE de. Ancak windows klasik tema kullanıyorum ondan olabilir.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Dün itibariyle sorun çözülmüş görünüyor.Tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.:thumbup::clover::thumbup: