Internet Explorer ve reCAPTCHA Testi İlişkisi Hk.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Merhaba Arkadaşlar, söz konusu çalışmam gereği Anadolu Sigorta'ya ait OtoAnaliz sistemimiz mevcut. 2 gündür saçma bir olaydan dolayı iş gücüm yavaşlamakta.

reCAPTCHA Testi doğrulaması yapmamız için Chorme vb. Browser kullanmamızı tavsiye ediyor. Chrome üzerinden dosya girişini yapmama rağmen e-imze ile imzalamam gereken rapor olduğundan dolayı bu sefer de Chrome e-imza atmama izin vermiyor.

Yani anlayacağınız kısır döngü içerisindeyim. Mozilla Browser üzerinden girsem e-imza atmaya kalksam OtoAnaliz onuda Chrome olarak görüyor.

Konu ile ilgili olarak Internet Explorer üzerinden reCAPTCHA Testi doğrulamasını nasıl sağlıklı olarak yapabilirim?

Screenshot_1.jpg

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Firefox üzerinden girdiğinizde sistemin onu Chrome olarak görmesi e-imza atmanıza engel mi ?
O kısmı tam anlamadım.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Firefox üzerinden girdiğinizde sistemin onu Chrome olarak görmesi e-imza atmanıza engel mi ?
O kısmı tam anlamadım.
Evet engel yaşatıyor.

Bu arada kendim çözdüm.

Internet Explorer ayarlarında "Uyumlukuk Modu" üzerinde ayarlarınız üzerinde siteismi.com (Giriş yapamadığınız sitenin ismi) ekli ise uyumluluk modundan kaldırıyoruz.

Kaldırdıktan sonra sorunum kalmadı. :p

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Güneş Tur'un yanında idi sanki Anadolu sigorta, taşındı mı mekan varsa ziyarete geleyim abi :D
Ben Anadolu Sigorta'da değil, sadece şirketsel çalışıyorum. Haa gelmek istiyorsan, pehlivanlar mezarlığının alt tarafında Belediye ye ait Aile Danışmanlığı var, onun bir üst katında büromuz.. Beklerim.. :D