İnternet Explorer Halen En Çok Kullanılan Tarayıcı

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
184x115xinternet-explorer-1_184x115.jpg.pagespeed.ic.7V561qNBIt.jpg

Son yayınlanan istatistiklere göre emektar tarayıcı halen dünyada en çok tercih edilen internet tarayıcısı. Net Applications tarafından aylık olarak yayınlanan istatistiklerin Ocak raporunda Internet Explorer %55 lik oranla en büyük paya sahip. Onu %20 ile Firefox takip etmekte ve Google Chrome .5 civarında bir payla 3. sıraya sahip.

%55'lik payı oluşturan Internet Explorer sürümleri arasında ise Internet Explorer 8, %24'lük bir pay ile Ocak ayında pazardaki bir numaralı tarayıcı idi. Onun hemen arkasından gelen Internet Explorer 9 %21 paya sahip.

Bu istatistiklerde en ilginç olan nokta yaşayan efsane olan Internet Explorer 6'nın %7 civarındaki payla halen ciddi oranda tercih edilmesi. Bu da onu en popüler 5. tarayıcı yapıyor.

KAYNAK

StaiConMe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu istatistiklerden çıkarılması gereken en önemli sonuç bence Windows 8'in çıktığı bir dönemde hala XP'nin kullanılması, ayrıca XP'ye Firefox, Chrome, hadi onu da geçtim Internet Explorer'in yeni versiyonlarını yükleyebilecekken hala 6. versiyonun kullanılması.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
IE 10 belirtmeye bile gerek duyulmamış galiba, ama diğer IE' lere göre çok iyi. :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu istatistiklerden çıkarılması gereken en önemli sonuç bence Windows 8'in çıktığı bir dönemde hala XP'nin kullanılması, ayrıca XP'ye Firefox, Chrome, hadi onu da geçtim Internet Explorer'in yeni versiyonlarını yükleyebilecekken hala 6. versiyonun kullanılması.
XP den geçtik Windows 98 kullananlar var hala..:D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gerçekten iğrenç bir tarayıcı pcyi ilk alığımda nasıl onu kullanmışım hayret ediyorum

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
hani bundan sonra ie yüklü gelmicekti.seçme ekranı gelecekti biz yükliceğimiz taracıyı seçecektik.windows 8'de ie yüklü geliyor.internet explorer böyle olmasının tek sebebi işletim sistemiyle beraber gelmesi.