Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet explorer 6da çalışan siteyi internet explorer 9da çalıştırma
Ben internet explorer 6 da çalışan siteyi 9da çalıştıramıyorum. 7 ve 8de çalışır dediler. 9 u 8 yaptım. Yine çalışmadı. Windows 7 kullanıyorum. Nasıl ie6 yüklerim yada ie9da nasıl açarım yada bunu açıcak bir internet tarayıcısı varmı?
chrome, firefox ve operada denedim. Açılmıyo sadece beyaz sayfa çıkıyo. ie 9da deniyorum. Activex denetimi yükle diyo tıklıyorum yönetici izin vermiyo diyo. İe6da açıldığına eminim. Sorduğum kişi ie7 ve 8 de açılır dedide 8dede açılmadı
chrome, firefox ve operada denedim. Açılmıyo sadece beyaz sayfa çıkıyo. ie 9da deniyorum. Activex denetimi yükle diyo tıklıyorum yönetici izin vermiyo diyo. İe6da açıldığına eminim. Sorduğum kişi ie7 ve 8 de açılır dedide 8dede açılmadı
windows 7 kullanıyorum. kamera için konuşursam xpden çok güzel performans alıyorum. Zaten işletim sistemiyle alakası yok. Bana xpde yetiyo. Ama evdeki pcyi tekrar xpye geçirmiyceğim için windows7den bağlanmam lazım