"İnternet erişimi yok" HATASI

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar internette bir sayfa açmaya çalıştığım zaman sunucu bulunamadı, yeniden deneyin gibi saçma saçma hatalar veriyor arka arkaya 5-6 kez denediğimde siteye belki girebiliyorum, hele bide 2-3 sekme açtım mı, her sekme aynı hatayı veriyor ve habire sayfayı yeniliyorum açabilmesi için, genelde açamıyor. Bilgisayarımda utorrent yüklü fakat kapalı, bu sorunlar her zaman var, yani internetin bu durumu utorrentide etkiliyor, torrent genelde kapalı oluyor fakat yine yukarıda anlattığım sorunlar devam ediyor çok sinir birşey :S Tüm tarayıcıları denedim fakat hepsinde sonuç aynı, bağlantı gücü tam.

Bu sorunla daha öncede karşılaşmıştım, kendi kendine düzelmişti bir süreliğine, fakat yine olmaya başladı,

Evimizde 2 PC 1 yazıcı var, biri masaüstü diğeri ASUS N53SM laptop, Yazıcımız ise HP LaserJet Pro CM1415. Modemimize bu üç cihaz bağlanıyor; laptop wifi, masaüstü ve yazıcı kablo bağlantısı, fakat yazıcının IP sinin çakıştığını düşündüğümüzden genelde yazıcının kablosunu takmıyoruz.

Arkadaşlar eğer eksik bilgi vermişsem kusura bakmayın, elimden geldiğince sorunumu anlatmaya çalıştım.

Teşekkürler

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Her Taraycıda yapıyormu yoksa birindenmi kurduğun eklendilerden birinden dolayı yapıyordur eklentileri kaldır bilgisayarını advenced system care indir temizle.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bunu da indir Temizle

http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

yok hocam tüm tarayıcılarda sorun, aynı zamanda utorrenti de etkiliyordu, bu konuyu açmadan önce şurdaki anlatılanı uygulamıştım fakat sonuç değişmemişti bulabildiğim tek mantıklı çözüm buydu diyebilirim, diğerlerini de denemiştim fakat olmamıştı buda olmayınca direkt foruma yazayım dedim fakat internet hızı biranda düzeliverdi, eski sorunumdan hiçbir eser yok, galiba bu seçeneğin aktifleşmesi biraz zaman aldı, resette atmıştım pc ye ama, neyse sorunum halloldu ya eğer böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş olursa bu yolu denemesini tavsiye ederim.

__joker__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Chrome'da yaşıyordum bugün güncelleme yaptım sorun kalmadı bende.