Internet Download Manager in Farkı ne ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnurFK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben IDM nin hızlı olduğunu duymuştum gerçekten 50/60 kb/sn gibi farklar yaratıyomu normal indirmeden yoksa bir etkisi yok mu ? bir bilgi verir misiniz ?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Normalde 800 ile indireceğim şeyleri 870 ile indiriyorum.Bu aralar çok işime yarıyor.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
saol bu bilgi yeter bide bisi dicem benim internet net limitsiz ttnet 8mbps kadar ama 4mbps den az kullanıyo ping imde aşırı yüksek ne yapmalıyım görevlilerle konuşsam 8 mbps kullanabilirmiyim ?

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:45 ----------

heey bakan varmı

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

????

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
4440375'e danışabilirsin bu konu ile ilgili.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben idm'yi kullanışlı ve pratik olduğu için kullanıyorum çokta memnunum ama herkesin söylediği gibi hızlı indirdiğine inanmıyorum ki zaten hattınızın elverdiği kadar indirir, ötesi mümkün değil. Gözüm kapalı herşeye inanman defalarca denedim idman hızı 40-60 kb/s arası şişiriyor aslında o kadar hızlı indirmiyor açıkçası tonec şirketinin insanları en hızlı olduğunu iddia ederek kandırdığını düşünüyorum.. Ee başarılı da oldular zaten herşey ortada, hatta o kadar kandırmış ki ölümüne savunanlar çıkıyor. Ha kullanışlıdır, pratiktir, uyumludur vs vs sonuna kadar katılırım bende kullanıyorum ama en hızlı olduğu gerçek değil. Bence en gelişmiş komplike ve en fazla özellik barındıran jdownloader. En pratik, hafif, program hızı olarak en hızlı(download hızından bahsetmiyorum) ve stabil çalışan da idm. En hızlı download yapan? yok öyle bişey hattınızın hızı neyse o...

Internet Download Manager

UiN9q.png

Jdownloader

sMblV.png

relief2507

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Idm en hızlısıdır.Idm hat hızını mükemmel kullanır.Hat hızı neyse o diyip komik olmayalım.IDM indiricilerin ferrarisidir.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bilgisayar bilginiz kadar konuşun komik olan sizsiniz, resimler yukarda. Makinaya gelen veri belli programlarda yazan belli, 3-5 kb/s oynar ama 30-40 sabit oynayamaz.

Neyse kendimden alıntı yapayım zaten cevabıda yukarıda vermişim.
Ee başarılı da oldular zaten herşey ortada, hatta o kadar kandırmış ki ölümüne savunanlar çıkıyor.

relief2507

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar bilginiz kadar konuşun komik olan sizsiniz, resimler yukarda. Makinaya gelen veri belli programlarda yazan belli, 3-5 kb/s oynar ama 30-40 sabit oynayamaz.

Neyse kendimden alıntı yapayım zaten cevabıda yukarıda vermişim.
IDM de hız çok oynar.Diğerlerinde maksimım 950 kb/s ile inerken idm de bunun 100 kb üstüne çıkıyor.Tabi sizin kadar bilgili olamayız.Ne haddimize.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yukarda resimleri verdim diyorum ağ kartına gelen byte yazıyor hala garip garip konuşmaya devam ediyorsun. idm hattınızın izin verdiği download hızının üstünde indiriyor diyorsun doğrumu anladım?

iki program da yalan söylüyor idm doğru söylüyor öylemi? tamam kardeşim sen haklısın.

zdTpK.jpg

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben 1mb ile bağlanıyorum idm ile 200kbps ye kadar çıktığım oluyor normal zamanda 130 altına düşmüyor.

redbull072

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bilgisayar kullandığımdan beri idm kullanıyorum...ie browser dan indirdiği zaman daha yavaş indiriyor mesela benim hızım ADSL 16mb ie ile 98kb ile inen bir dosya idm ile indirdiğim zaman 800-900 kb ile indiriyor buda demek oluyorki adsl hızını çok iyi kullanıyor hepsini kendine çekiyor özellikle büyük boyutlu dosyalarda daha iyi anlaşılıyor...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu idm bazı sitelerde çalışmıyo(wupload,filesonic gibi) bunun bi ayarı var mı yoksa sitelerden kaynaklanan bişey mi

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sitelerden kaynaklanan olay bendede oluyor chromede hızlı indiriyor..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION] özledim 900leri görmeyi yahu, 700e gelmiyor artık benim hız, düşürdüler mi naptılar :cursing:

Kıskandım :P

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Wupload değilde filesonic fileserve falan paylaşım sitelerinden indirirken htm olarak sayfayı indiriyor dosyayı değil benimkinde var galiba sorun.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Wupload, filesonic, fileserve vs. sitelerinde "free" yazan yere bakarsanız "indirme yöneticisi" desteklemediğini görürsünüz. Premium hesabınız varsa direkt İDM ile indirme yapabilirsiniz hem de son sürat.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
IDM,Orbit,FlashGet vs bunlar sadece sizin hattınızın erişeceği maksimum hızda indirmenizi sağlar. mesela hattınız 8 mbitse sonuna kadar kullanır. DAHA FAZLAYA ÇIKAMAZ! Teknik olarak İMKANSIZ!

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Free seçenekler için isviçreli bilim adamları jdownloader öneriyorlar.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
fileserve den idm yle indirme yapabiliyorum da wupload la filesonic de sayfa indirme bende de var o herkeste olan bi durum galiba

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben premium dışında bişey indirmediğim için 940 seviyesinden aşağıya hiç düşmedi biraderim. filesonic vs free indirmelerde html olarak indiriyor evet ama ona da denk gelmiyorum pre kullandığım için ama chrome'da sağ tık indir denildiğinde html indiriyor illaki yeni sayfada açmak gerekiyor linkleri premium da olsa, firefoxta böyle bir sorun yok tonec inadını bırakıp tam destek vermedikçe de böyle gidecek.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
diğer konudan buraya kaydık heralde zippysharedan html indirdi demiştim onu diyosun dimi :) idm bilmem de abi orbite flashgot eklentisinden bağladığımda indirilen siteden, chromeun o eklentisiyle bağlantı yaptığımda indirilmiyor, sanırım programla ilgili değil de eklentiyle ilgili bi durum, eklenti aktaramıyor linki.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Flashgot ile istediğim veya aklıma gelen her siteden premium üyelik olmasa bile idm kullanarak indirme yapabiliyorum. Denemenizi öneririm.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
diğer konudan buraya kaydık heralde zippysharedan html indirdi demiştim onu diyosun dimi :) idm bilmem de abi orbite flashgot eklentisinden bağladığımda indirilen siteden, chromeun o eklentisiyle bağlantı yaptığımda indirilmiyor, sanırım programla ilgili değil de eklentiyle ilgili bi durum, eklenti aktaramıyor linki.

işte o sağ tık eklentisini ''IDM CC'' tonec firmasının çıkartması gerekiyor firefox'a çıkarttığı gibi yoksa böyle gidecek. Mevcut eklentide güzel çoğu zaman çalışıyor ama orjinali gibi olmuyor tabi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
doğru diyon chromu nasıl görmezden geliyorlar anlamak mümkün değil, bilmediğimiz olaylar dönüyor olabilir :)