İnternet Download Manager ile video ya da dosya indirirken internet gidiyor

onur t.

Öğrenci
Katılım
18 Ekim 2012
Mesajlar
60
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Merhaba arkadaşlar, idm ile youtube'dan ya da başka bir yerden video indirince ya da dosya indirirken %98-99'a gelip takılıyor, internet bağlantısı kopuyor. sayfalar açılmıyor. Daha önce de yaşadım bu durumu. Ağ bağlantısı var gözüküyor ipv4'de ama internete bağlı değil. Sadece bir şey indirirken sorun oluyor. Problem idm'de mi yoksa virüs programında mı? Virüs programım avg antivirüs free edition ve internet security, bir de süresi bitmiş pc tune programı var avg'nin. Paylaşımı kapatmak internet hızınızı arttırır diyor altta yeniden başlatınca.

Önceden youtube'da videolar yüklenmiyordu, bir süre gösterip tekrar başa dönüyordu. Şimdi de bazen tekrarlıyor. Sorun nerde, iyice sinirimi bozmaya başladı bu durum.
 

thepolice2

Doçent
Katılım
8 Ocak 2011
Mesajlar
875
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Benzer sorun bi aralar bende de vardı. Çoğu videoyu indirirken %99 a kadar gelip hata veriyordu. Çok üstüne düşmemiştim. Sonra bilgisayara format attım. IDM yi kurduğumda düzelmişti. Virüs programıyla taratmayı dene. Olmadı silip yeniden yükle.
 

onur t.

Öğrenci
Katılım
18 Ekim 2012
Mesajlar
60
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Bilgisayara format atalı daha yeni 1 ay oldu. Tekrar atmak istemiyorum yine. Virüs programıyla taratayım o zaman, avg antivirüs izin vermiyor olabilir mi?
 

onur t.

Öğrenci
Katılım
18 Ekim 2012
Mesajlar
60
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Hangi ayarının engellediğini bilmiyorum ama. Bir de virüs programını yüklemeden önce de youtube'da aynı sorun vardı. İnternet de gidip geliyordu, ttnet kullanıyorum. Geçenlerde 15-18 gb dosya indirdim, adil hizmet sınırı gibi bir uygulama varmış sanırım. O yüzden internet gidebilir mi? ipv6 bağlantısını nasıl etkinleştirebilirim?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
izlediğin dosyadan kaynaklanıyo bence. zaten %100 olsa pc ye indirmiş olursun. dosyayı indireme diye 99da kalıyo. vardı bunun bi püf noktası hatırlamıyorum. bi ara indiriyodum sanki
 

MFBYazilim

Öğrenci
Katılım
2 Aralık 2012
Mesajlar
68
Reaksiyon puanı
1
Puanları
6
IPV6 etkinleştiremezsin :) onlar alakası da yok zaten. Öncelikle şu AVG 'yi kaldırmanı öneririm . Bilgisayarına daha hafif anti virüsler kurabilirsin. IPV4 ayarları ile uğraştıysan, DNS ayaları gibi onları eski haline getir. Eğer yine düzelmez ise İDM'yi komple kaldırarak tekrar yüklemeyi dene ve yönetici olarak çalıştır.

TTNET'in uygulamasına gelince doğru internetinde yavaşlamalar gerçekleşir ancak internetiniz kesilme gerçekleşmez sadece bir sayfaya 7-8 dk ya girersiniz Google dışında. Bu yüzden de İDM yavaş bağlantı olduğu zaman indirmeleri iptal edebiliyor.

Umarım yararlı olmuştur... Kolay Gelsin...
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Virus proramını internete kapat oda olmazsa bi formatla kısa süreliğine bir yontem bu ama
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende idm ile gayet başarılı şekilde video indirdim ve bunları DVD ye aktardım. Ancak DVD'yi başka bilgisayara takınca videolar açılmıyor bunun sebebi ne olabilir veya nasıl halledebilirim lütfen acil cevap verirmisiniz.Şimdiden teşekkürler
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadşım senin indirdiğin dosyalrın uzantısını başka pc desteklemiyordur başka bilgisayda izlemek için ilk önce vlc gibi programlar yüklemen lazım
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
biri bi wkıl versin bu ıdm bana aöf dosyalarını video olarak indirmem diyo ses dosyası indirebilirmiş. kısaca sağ üst köşedeki yönlendirme butonunda audio listesi var video listesi yok
 
Üst