Internet Download Manager 6.07 build 10 Final

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
WRDdK.png

What's new in version 6.07 build 10?(08-09-2011)
*Resolved the problem with expiration of download links on youtube. Fixed automatic updating of download addresses
*Added digest authentication for proxy authorization
*Added rtmp resume for many sites where IDM could not resume in the past
*Improved downloading for the sites which generate temporary download links

İndir

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben daha 6.04 build 3 te kaldım :D en son bunu cracklemiştim ondan beri güncellemedim :D bi ara en son sürüme geçmek lazım

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben daha 6.04 build 3 te kaldım :D en son bunu cracklemiştim ondan beri güncellemedim :D bi ara en son sürüme geçmek lazım

6.04ten bu yana neler eklendi neler..bencede geçmen lazım..:) katılımsız indir hiç crack mrack uğraşma yakalanmazda ..:) çünkü son çıkan katılımsızlarda program auto media play studio ile patchleniyor..+güncellemeler kapatılıyor..hem program orjinalden farksız çalışıyor hemde yakalanmıyor..

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bende de baya eski sürümü var formattan sonra güncellerim artık :)

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2

6.04ten bu yana neler eklendi neler..bencede geçmen lazım..:) katılımsız indir hiç crack mrack uğraşma yakalanmazda ..:) çünkü son çıkan katılımsızlarda program auto media play studio ile patchleniyor..+güncellemeler kapatılıyor..hem program orjinalden farksız çalışıyor hemde yakalanmıyor..

daha açıklayıcı olsanız?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
katılımsıza vs gerek yok normal en güncel sürümü sitesinden indirin sonra SnDk&p tamamdır. En az 10 sürüm geldi ben aynı dosyayla patchledim. Güncellemede alıyor her türlü.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Katılımsızda varmış indirip kurdum. Ama katılımsız değildi. :)

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Katilimsiz olan programlar virüs icerikli olmazmi

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
katılımsıza vs gerek yok normal en güncel sürümü sitesinden indirin sonra SnDk&p tamamdır. En az 10 sürüm geldi ben aynı dosyayla patchledim. Güncellemede alıyor her türlü.

torrentden son sürümü ararken o dosya olan her torrent virüslü çıktı , güvenilmez bence . exeyi değiştirmek daha güvenilir geliyor

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
exe değiştirmek sana daha güvenli geliyosa diyebileceğim tek söz yok. kolay gelsin...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
exe değiştirmek sana daha güvenli geliyosa diyebileceğim tek söz yok. kolay gelsin...

Dostum senin dediğin şekildede bi seçeneğimiz varda , kim virüslü bir programı çalıştırmak ister ki ? virüssüz olanı elinde varsa bana özelden atarsan çok sevinirim , onu kullanıyım , belki ben görmemişimdir

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bana dostum diye hitap etmezsen sevinirim benim ufak kardeşim bile senden büyük o bile bana dostum diyemez.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Katılımsızı önermem bende çünkü crack'i onlar yapıyorlar exe e ne koydukları belli değil orjinal exe ile SnDk&p kullanarak yapın daha güvenli SnDk&p temiz ayrıca

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tamam fazla ismini zikretmeyin algısı açık olan gerekeni yapar gerisi yassak:)

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
güvenilir yerden indirirseniz katılımsız'ı hiçbir sorun olmaz ben güvenilir yerden indiriyorum onlarda dediğiniz crackle crackliyorlar sorun olmuyor..:) kısacası güvenilir yerse indirin..indirmeden önce varsa yorumları okuyup ona göre indirin derim..ayrıca torrentte dosya indirip virüs çıkmaması mümkünmü bir aralar zamundada indiriyodum herkes virüssüz diyor diye film,oyun falan indirdim 5 tane şeyden 4ü virüslü çıktı siz hesap edin gerisini..o gün bugün torrent indirmemeye çalışıyorum..

mahirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internet download manager güzelde, ücretli olmasından ötürü insanlarımız uzak kalıyor. en iyisi free download manager. tavsiye ederim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
eğer sorun ücretli olmasıysa bence idm'ye tek rakip olabilecek ücretsiz yazılım orbit downloader'dir.