İnternet çekim sorunu

Emure-Kun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben malesefki türk telekom müşterisiyim. Evime fiber geliyor ancak sadece kapının önüne kadar çekmişler internet evin çoğu yerinde çekmiyor modem tp link archer c5v acaba türktelekomdan daha iyi bir modem talebinde bulunabilirmiyim edemiyorsam daha iyi çekim gücü olduğunu düşündüğünüz uygun fiyatlı router varmı ?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
türk telekomdan daha iyi bir cihaz talep edilebiliyor diye biliyorum. evdeki cihazlarınız destekliyorsa kesinlikle wifi 6 destekli bir router almanızı tavsiye ederim. çok ciddi fark ediyor.

Emure-Kun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malasef elektronik ürünlerin fiyatı yüksek olduğu için 5 6 sene önce aldığımız şeyleri hala kullanıyoruz hatta evde wifi 5 destekleyen çok fazla ürün yok

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
malasef elektronik ürünlerin fiyatı yüksek olduğu için 5 6 sene önce aldığımız şeyleri hala kullanıyoruz hatta evde wifi 5 destekleyen çok fazla ürün yok
Anladım. O zaman kullanabileceğiniz bir diğer sistem de wifi mesh sistemi olabilir. Cihazın kalitesine göre internet hızı da düşebilir. Şahsen 300tllik mercusys marka mesh sistemi aldım evime. 200mbps internetimi en fazla 20mbps olarak görebiliyodum wifide. O yüzden bu da biraz pahalı bir çözüm olabilir maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ancak eğer wifiden oyun oynamıyorsanız veya 4k netflix izlemiyorsanız, sadece youtube instagram gibi uygulamalarda takılıyorsanız uygun fiyatlı bir mesh sistemi de işinizi görecektir bence.