Arkadaşlar eve internet çekmek istiyorum ev telefonumuz yok bağlatırız sıkıntı değil şuan için en uygun paket hangisi 18 yaşındayım ayda en fazla 50 lira bütçem var internet için şuanlık en iyisi hangisi ? Yarın konuşmaya gideceğim.
Fiber varsa superonline yoksa ttnet bağlat
Kampanyalar bölümünden bak dostum teldeyim şuan ttnet ve Superonline sitelerine gir kampanyalara ordan kendine uygun olani seç ve gidip konuşHocam peki hangi paketler dediğim gibi 50 tl sınırım var bana daha ayrıntılı olması için link veya acıklama verirmisiniz yarın konusacağım
Kampanyalar bölümünden bak dostum teldeyim şuan ttnet ve Superonline sitelerine gir kampanyalara ordan kendine uygun olani seç ve gidip konuş
Fiber yoksa bölgende ttnet alHocam baktımda zaten max 50 lira seçebileceğim için her ikisinde de aynı paket mevcut ttnette 24 mbs kadar sınırsız akk 75 49 tl superonlinede aynısı sadece 25 mbs kadar oda 49 siz pc geçince bakarmısınız benim için daha önce hiç yapmadım
d.smart+fiberinternet kampanyası var 49tl bi göz at.
https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/d-smart-fiber-internet-ve-sinema-paketinde-buyuk-hd-firsati
Hocam 1. sorum bunun internet hızı ve akk si kaç göremedim ?
2. bi sorum daha olacak bizde ev telefonu yok adamlarla görüşsem bağlarlarmı yoksa nasık olucak
Arkadaşlar,burada konu varken açasım gelmedi. Fiber yok, adsl var sizce şuan kampanya 50(düz yazdım) olana mı geçeyim yoksa ne ? Tivibu kullanıyorum belgesel için.
25 mbps tarifede alacağınız en yüksek download hızı 5 6 mbps/sn'dir.kardesm ben 8 sene ttnetin 8 mbit olanını kullandım artık fiber geçme zamanı 25 mbit hızı var en kötü 20 gelse bile çok iyi herkes zaten ona geçiyor bende geçicem geç derim