• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İnternet Bağllantım Kopuyor

u7er88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 6 ay önce D-smart net aldık. Düne kadar sorunsuzdu. Gayet iyiydi .Ancak dün akşam bir anda internet bağlantım gitti . Modemi kapayıp fişini çektim 3 saat sonra rahat çalıştı 3 4 saat iyi gitti .Ardından yine kopmalar Geldiğinde ise Sayfalar açılmıyor oyunun girişi bile gelmiyordu . Dsmart net i aradığımda ilk Binanız 8 mbit interneti karşılayamıyor . İnternet hızınızı düşürüp daha rahat erişiminiz sağlayabilirim dedi .Ben kabul etmeden kapattım . İnternet Ev telefonu açıldığında veya kapandığında internet bağlantım kopuyor ve 30 40 sanıye sonra tekrar bağlanıyordum . Aradığımda karşıdaki bayan bana kablonuz ana hat üzerinden bağlı . Sprit kutusu mu öyle bişey dedi ama anlamadım. Ardından kablolarda oksitlenme olabilir dedi. Apartmanınızdan eve gelen kabloyu değiştirebilirsiniz dedi . Babam bu işlerden anlardıda kendisi yurtdışında benim bu işlerde bilgim sıfır. 12. Kattayız rahat şekilde kablo çekilebirmi ve maaliyeti fazla olurmu ?

Şimdiden teşekkürler

u7er88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi yardım edebilecek yok mu Hiç bir şeyimi halledemiyorum

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Modemin kablolarını kontrol et.
En garantisi D-Smart'ı arayıp gelmelerini kontrol etmelerini söyle.
Daha kesin bi sonuç olur fazlada uğraşmamış olursun.

Dediğim gibi kabloların bağlantı noktalarını kontrol et kopma,oksitleme yapmış olabilir.

u7er88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modemin kablolarını kontrol et.
En garantisi D-Smart'ı arayıp gelmelerini kontrol etmelerini söyle.
Daha kesin bi sonuç olur fazlada uğraşmamış olursun.

Dediğim gibi kabloların bağlantı noktalarını kontrol et kopma,oksitleme yapmış olabilir.

Anladım Teşekkürler