İnternet Bağlantım Durmadan Kapatılıyor

Eray Şimşek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba herkese ben daha yeniyim fazla anlamam kusurum varsa kusura bakmayın lütfen.

Öncelikle sorunum modem açıkken laptop'dan giriyorum ve 2-3 dk'da bir modem açıkken laptop'daki sağ aşağıda internet durup dururken gidiyor çıldırmak üzereyim sorun ne olabilir ?:confused1:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Laptop marka model verir misin ? Ağ sürücüsünü güncelle olmazsa sorun gider. Başka modeme bağlanıp dene 2 3 dk sonra aynı sorun gerçekleşiyor mu modemdende alakalı olabilir

Eray Şimşek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptop marka model verir misin ? Ağ sürücüsünü güncelle olmazsa sorun gider. Başka modeme bağlanıp dene 2 3 dk sonra aynı sorun gerçekleşiyor mu modemdende alakalı olabilir

HP Pavilion 15 Ağ sürücüsü derken ?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Benim dizüstünde de aynı sıkıntı var. Modemden uzaklaştıkça, modem ile bilgisayar arasındaki hava boşluğundan birileri geçtikçe bağlantı kesiliyor. Ama modemin dibinde iken bile kesilmeler gerçekleşebiliyor. Bunun yazılımla ilgisi yok bence; donanım hatası. Araştırdım Wi-fi alıcıların fiyatı 80-120 lira arasında değişiyor. Şu an kullandığımın markası Azureware. O paraya kıyıp yenisini almadım; şimdilik idare etmeye çalışıyorum.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Dns değiştirmeyi dene. Ne alakası var diyebilirsiniz fakat bilgisayar bu mantık üzerine kurulu değildir bizim modemde de sürekli kopuyordu dns değiştirince stabil hale gelmişti net.

Eray Şimşek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birşey daha eklemek istiyorum normal lan kablosu ile bağlanırken sorun yok modemde sorun yok gibi pc de sorun var büyük ihtimal

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Birşey daha eklemek istiyorum normal lan kablosu ile bağlanırken sorun yok modemde sorun yok gibi pc de sorun var büyük ihtimal

Wifi adaptöründe sorun büyük ihtimalle. Garantisi duruyorsa garantiye götür vidası falan çıkmadıysa laptobun

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8.1 güncellemesinde böyle bi sorunla karşılaşmıştım genel bi sorunmuş windows 8 e geri dönmek zorunda kaldım. Güncellemelerle ilgili sorun olabilir