İnternet baglantım devamlı düşüyo yardım

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim sorunum internet baglantım durmadan 1-2 saniyligine düşmesidir şu sekilde oluyo mozillada bir sayfa acıyorum giriyorum yeni birtane daha sekme yada baglantı actıgımda ilk actıgım sayda int. düşüyo

Şöle örnek verirsem
Mesele online oyuna giriyorum okeye bi masaya geciyorum 10 dk sonra başka bi odaya yada baska bi siteye giriyorum direkmen ilk actıgım sayfa düşmüş oluyo ama ne msn den düşüyorum ne adsl min ısıkları sönüyo sadece sayfalardan düşüyorum format atmama ramen defalarca sorunum düzelmedi yardim ederseniz sevinirim. şimdiden tşkler.

---------- saat 00:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:08 eklenmişti ----------

yardim edecek varmı acaba

Eyupoqlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
splinterin bozuktur arkadaşım.Geçen bende de aynı sorun oldu boşuna modemi kırdım :D

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 tane modem getirdim hepsini denedim ama malesef sorunumu cözemedim spritirlerim bozuk olsa internet ısıklarım söner ama ağım keslilmiyo internetim kesilmiyo sadece 1 siteye girdigimde 2. siteyi actıgımda ilk actıgım sayfa düşüyo sadece

mucox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Muhtemelen 8mbit'e kadar olan tarifeye geçiş yapmışsındır..

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısın su anda 8mbitteyim ama 6 ya indirtim 4 indirtim 1024 geri cektirdim yine aynısı oldu sonra yenden 8bite gectim

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bnde de var bu sorun kablosuz mu sizin

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bendede böyle bir sorun mevcut müşteri hizmetlerini aradım sinyal kaçağı varmış :D
telefon kablonda ek falan varsa bu yüzden oluyormuş falan da filan hala sorunum çözümlenmedi :D
not cevapla tuşuna bastım birde ne göreyim netim kopmuş :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hattında Parazit Vardır . Hattının Test Edilmesi İçin TTNet'e Arıza Kaydı Açtır

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ama su var hattımda kabloloarımda sorun olsa mesela siteler acıkken online radyo dinliyorum exaradyodan yada flaan hic onlarda düşme olmuyo msn den düşmüyorum sadece internet sayfanda düşme oluyo yazılımsal yada donanımsal bi arıza vardır diye düşünüyorum

---------- saat 00:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:44 eklenmişti ----------

NORMAL modemle baglanıyorum access pointte bağlı ama 3 pc kulanıyorum onlarda o sorun yok mesela biri kablosuz biri kabloyla

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
ya ama su var hattımda kabloloarımda sorun olsa mesela siteler acıkken online radyo dinliyorum exaradyodan yada flaan hic onlarda düşme olmuyo msn den düşmüyorum sadece internet sayfanda düşme oluyo yazılımsal yada donanımsal bi arıza vardır diye düşünüyorum

---------- saat 00:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:44 eklenmişti ----------

NORMAL modemle baglanıyorum access pointte bağlı ama 3 pc kulanıyorum onlarda o sorun yok mesela biri kablosuz biri kabloyla

Babacan o zaman Sen Sorununu Düzgün Dile Getirmemişsin ki !???

Hat Düşüyo Dediğin Zaman Modemde ADSL ışığı Sönüyormu Yada İnternet Işığı Her Seferinde Modem Yeniden mi Başlıyor ?

Yoksa Herşey Yolunda Sadece Bilgisayarda Sitelere Girememezlik mi Yaşıyorsun ?

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok kardes internettim ısıkları falan sönmüyo ilk yazdıgım gibi mesela su anda bi internet sayfası acık 2. bi sayfa actıgımda ilk actıgım sayfa kopuyo sadece internetim kople kopmuyo saniyelik bi düşüs oluyor

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
yok kardes internettim ısıkları falan sönmüyo ilk yazdıgım gibi mesela su anda bi internet sayfası acık 2. bi sayfa actıgımda ilk actıgım sayfa kopuyo sadece internetim kople kopmuyo saniyelik bi düşüs oluyor

O Zaman bunun Sebebi Bir Çok Şey Olabilir

1- Virüs Bulaşmış Olabilir
2- DNS ler Çöküyor Olabilir
3-Ağ Yapılandırman Düzgün Değildir
(Kablosuz ise Mesafe ve Kablosuz Yapılandırma Çok Önemlidir)

İlk Önce Başka Bir Bilgisayarla Kablolu Olarak Hattının Stabiletisini Kontrol Et

Sağlam Bir Antivirüs İle Tara Sistemini
Farklı Bir Dns Kullan
IP'ini Statik IP Olarak Gir

Eğer Bilgisayar Konusunda Çok Acemiysen Bu Dediklerimden Yola Çıkarak Uzman Birinden Yardım Alırsan Daha Makül Olur

Burdan Sana Ne Desek Boş Çünkü

Kolay Gelsin

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim sorunum internet baglantım durmadan 1-2 saniyligine düşmesidir şu sekilde oluyo mozillada bir sayfa acıyorum giriyorum yeni birtane daha sekme yada baglantı actıgımda ilk actıgım sayda int. düşüyo

Şöle örnek verirsem
Mesele online oyuna giriyorum okeye bi masaya geciyorum 10 dk sonra başka bi odaya yada baska bi siteye giriyorum direkmen ilk actıgım sayfa düşmüş oluyo ama ne msn den düşüyorum ne adsl min ısıkları sönüyo sadece sayfalardan düşüyorum format atmama ramen defalarca sorunum düzelmedi yardim ederseniz sevinirim. şimdiden tşkler.
aynen bu şekik sorunum

---------- saat 01:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:10 eklenmişti ----------

kardes
virüs tarattırdım bütün anti vürüsleriyle tarattım nerseyde
vee kac sefer format attım pc ye
ip adresini elle girdim müsteri hizmletieri aradım ordan dns verdiler onlarıda girdim kabloyla baglandigim pc de oluyobu sorunlar

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Bağlandığın telefon numarasının başına alan kodu-> 1234 ile ara karşına bağlı olduğun santral görevlisi muayene masası çıkacaktır.Hattını bir kontrol ettir.Veya arıza yazdır eve gelip gerekli aletlerle kontrol ederler.Kolay gelsin.:clover:

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes :D inanırmısın arıza kaydı veriyom geliyolar :D adamlara dns ayarlarını ben gösteriyom yani burdakiler anlamıyo o yüzden cagırsamda hic bişey care diil

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
kardes :D inanırmısın arıza kaydı veriyom geliyolar :D adamlara dns ayarlarını ben gösteriyom yani burdakiler anlamıyo o yüzden cagırsamda hic bişey care diil

Doğrudur.Ne 444 0 375 servisinde ne de eve gelen kişilerde yeterli teknik bilgi vardır.

a) Firefox hangi versiyonunu kullanıyorsun?
b) İE8 de bu olayları yaşıyormusun?
c) Opera da denedin mi?

Kolay gelsin.:clover:

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox en son versiyonu
ie8 hic sevmiyorum hic denemedim
opere denemedimm kurlamdım bile kardes

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok kardes operada indirdim yine aynı yine aynı :s nası yapabilirim

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
yok kardes operada indirdim yine aynı yine aynı :s nası yapabilirim

Bence sen bu işleri çok iyi bilen birini ya oraya getir yada kasayı al git oraya.Olayı görüp bir araştırılsın derim.Senin bu durumun biraz enteresan.
Ben dahil birçok arkadaş yapılabileceklerin hepsini önerdiler sana.Artık karar senindir.Sevgi ile kal.:clover:

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben seyden şüpeleniyorum normal modemle acces point baglı üst komsumuz kablosuz kulanıyo acaba acces pointle cakısma falan oluyomu ince bi ayarmı lazım mac adresi falan diyolar acaba onlarla ilgili bi sorun olabilirmi

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
ya ben seyden şüpeleniyorum normal modemle acces point baglı üst komsumuz kablosuz kulanıyo acaba acces pointle cakısma falan oluyomu ince bi ayarmı lazım mac adresi falan diyolar acaba onlarla ilgili bi sorun olabilirmi

Sen hiç kablolu modemini splitersiz direk olarak modeme bağlı olarak denedinmi?

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet denedim ya bu sorun access point geleli olmaya basladı bende daha önce yoktu ama aceess pointidedegiştirdim tam ayarlarını bilmedigim içinde kurarken yanlıs kurmus olabilirmiyim

sempatik_26m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama işte nasıl yapabilecegimi bilmiyorum bu konuda bilgilendirebilecek bi arkadas varmı acaba

Efsane Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ama işte nasıl yapabilecegimi bilmiyorum bu konuda bilgilendirebilecek bi arkadas varmı acaba

Buradan yazılarak anlatması uzun sürer, msn üzerinden bu konu hakkında sana destek verebilirim.

Modem ile Access Point arasında sağlam köprü kuramazsan bu şekilde sürekli hep sorun yaşarsın!