İnternet bağlantı sorunu

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2 gündür uğraşıyorum fakat sorunu çözücek cevabı bulamadım.Live Messenger'a girmeye çalışıyorum fakat ''80072eff sorunu'' ile karşılaşıyorum,İnternet tarayıcımlada bazı hatta birçok siteye giriş yapamıyorum,''yardım ve destek'' için Microsoft a bile bağlanamıyor,sorun olarak;
''İnternet Explorer Windows öğesindeki / öğesini karşıdan yükleyemiyor.
İnternet Explorer bu internet sayfasını açamadı.İstenilen iste kullanılamıyor veya bulunamıyor.''

yazısı ile karşılaşıyorum.Fakat Shiftdelete.net dahil bazı sitelere girebiliyorum.Nedeni ve çözümü ne olabilir,yardımcı olursanız sevinirim.

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
80072eff numaralı hata kodunu aldığınızda lütfen sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmayınız. Messenger hizmetinden kaynaklanan bir sorundur, daha sonra oturum açmayı deneyebilirsiniz.

(alıntıdır)

MSNden aniden kopmamıza sebep olan bu hata genel bir hata olup alıcılarınızın frekansıyla oynamayınız
icon_smile.gif

MSN ekibi büyük bir çalışmanın içinde olsagerek. Bu aralar sıklaştı çünkü bu sorun. bilisayarda ilgili herhangi bir ayar yapmanıza gerek yoktur. Yalnızca bekleyiniz.
Hata : Şu anda Live Messenger oturumunuzu açamadık. lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Sistem dosyası hatası olarak göstermektedir.
Yalnızca bekleyiniz

(alıntıdır)

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Genel bir sorun olabilir fakat evdeki diğer makinadan girebiliyorum,kullandığım laptop dan giriş yapılamıyor ve ayrıca, get.live.com/messenger a ve bazı sitelere giriş de yapılamıyor.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugün Gece 01:00'a kadar live servislerinde sorun vardı.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dünde vardı,TTnet in yurt dışı çıkışlarıyla alakalı bölgesel arıza varmış.Sanırım bugünlerde sıklıkla karşılaşıcaz bu sorunla
.

gokyuzu73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar.başlıkta da belirttiğim gibi internetten dosya yükleyemiyorum,hep karşıdan dosya yükleme hatası veriyo.hiçbişey indiremiyorum,internet üzerinden olan hiçbişeyi...lütfen yardımcı olun acil yardımlarınızı bekliyorum.not:internet bağantımda problem yok,siteler girişte problem yok..örnek=adobe flash player,mozilla,windows live messenger indiremiyorum..lütfen acil bekliyorum..