Barış Keskin
Öğrenci
- Katılım
- 9 Eylül 2016
- Mesajlar
- 79
- Reaksiyon puanı
- 5
- Puanları
- 8
- Yaş
- 27
İnternet internet yoksa hayatta yok bnm için sürekli wifi olacak hacı
Sakın keseyim deme hayatının hatası olur ben denedim bir sene sonra bağlatmak mecburi oldu sadece ihtiyaç haricinde kullanma bir de sdnNeti kesmeyimde azaltıyım artık
Ben sdn ve ihtiyaç hariç hiç bir amaç için kullanmıyorum sadece arada açıp youtube vs. girerim o zaman hiç bir zararı yokİnternet şart kesilmez![]()
Eğer şart ise kotalı yap hem kendini bir şekilde sınırlandırırsınİnternet şart kesilmez![]()
Kota'dan çok irade lazım benceEğer şart ise kotalı yap hem kendini bir şekilde sınırlandırırsın
Manevi sınırdansa maddi sınır daha iyi bir çözümKota'dan çok irade lazım bence![]()
Bir de mantıklı olmak lazımManevi sınırdansa maddi sınır daha iyi bir çözüm
İşte bu kadar.Zamanla bıkarsın, çünkü bir süre sonra her şey kendini tekrarlıyormuş gibi gelir insana. Daha önceleri televizyon bağımlılığı çok konuşulurdu. Artık normal hâl durumu aldı ve konuşulmuyor. Hatta internet televizyonu unutturdu. ir gün başka bir meşguliyetin olduğunda, vaktin olmaz ve ilk kopmalar böyle başlar. Sonra ilgi alanların değişir. Hayatına daha öncelikli meseleler girer. Hayat kendi doğal akışını bulana kadar, sağlığın açısından, ara sıra bir dışarı çıkıp, halı sahanın etrfında koşuver. Park'taki ağaçlara tırman v.s.
İnternet internet yoksa hayatta yok bnm için sürekli wifi olacak hacı