İnternet bağımlısıyım

Barış Keskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İnternet internet yoksa hayatta yok bnm için sürekli wifi olacak hacı

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
İnteernet gittiği zaman bende gidiyorum öok kötü bir hastalık bu...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Taahhüt falan imzalamadıysan İnterneti iptal et en güzeli budur ben yapcaktım 2 sene taahhüt imzalamışlar olmadı :)

Coderall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu durumdan muzdaripsen baika bir şehire taşın. Bir anda değişen düzen interneti gölgede bırakır. Tecrübe ile sabit.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Zamanla bıkarsın, çünkü bir süre sonra her şey kendini tekrarlıyormuş gibi gelir insana. Daha önceleri televizyon bağımlılığı çok konuşulurdu. Artık normal hâl durumu aldı ve konuşulmuyor. Hatta internet televizyonu unutturdu. ir gün başka bir meşguliyetin olduğunda, vaktin olmaz ve ilk kopmalar böyle başlar. Sonra ilgi alanların değişir. Hayatına daha öncelikli meseleler girer. Hayat kendi doğal akışını bulana kadar, sağlığın açısından, ara sıra bir dışarı çıkıp, halı sahanın etrfında koşuver. Park'taki ağaçlara tırman v.s.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Zamanla bıkarsın, çünkü bir süre sonra her şey kendini tekrarlıyormuş gibi gelir insana. Daha önceleri televizyon bağımlılığı çok konuşulurdu. Artık normal hâl durumu aldı ve konuşulmuyor. Hatta internet televizyonu unutturdu. ir gün başka bir meşguliyetin olduğunda, vaktin olmaz ve ilk kopmalar böyle başlar. Sonra ilgi alanların değişir. Hayatına daha öncelikli meseleler girer. Hayat kendi doğal akışını bulana kadar, sağlığın açısından, ara sıra bir dışarı çıkıp, halı sahanın etrfında koşuver. Park'taki ağaçlara tırman v.s.
İşte bu kadar.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Piskologa git senin sonun iyi değil bir an önce kurtulman gerek

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Aynı hastalık bende de var.akşama kadar bilgisayarın başından ayrılamıyorumn.8-9 saat uykunun duşında günde bazen 13-14 saat net başındayım.tv seyretmeyi pek sevmiyorum.bu yüzden bende unutkanlık oluyor bazende sersemlık.Bir ara psikiaytiye gıttım bana damla falan verdi ,içmeye unutuyordum zaten hoşuma da gitmemişti :D çok tembelleştim napacağım bilmıyorum :(

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Dengeleyici bir spor'a başlamanı öneririm. Eskiden arkadaşlarla haftada bir buluşur, halı sahaya giderdik. Kaybedenlerle kazananlar aralarında kavga etmeye başladıklarında bıraktık. Yaşadığın yerde başka seçeneklerde vardır.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ben bisiklete başladım başlayalı unutkanlığım azaldı,daha zindelik ve internetten daha uzaktayım.Spora başlamanızı öneriyorum.

MonkeyD.Luffy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
elini ayağını bağlayıp bi odaya atsınlar sabah seni alsınlar normal olursun