- Reaksiyon puanı
- 19,246
İntel yenilenmiş.Daha modern gibi dursada eskisi bence daha iyiydi.
Zaten böyleydi orası.İntel yenilenmiş.
![]()
Innovation starts here
Intel underpins everyday life. We design and manufacture technology that helps us all connect, create, and achieve great things—together.www.intel.com.tr
11.nesil videosu koymuşlar kanallarına. Onunla birlikte bu 2 ay önce sızan logolar kullanıma girdi. Her zamanki logo ise 2006-2020 arası kullanılmış oldu.İntel sonunda şu tasarım işlerinde de kendini düzeltmeye başladı. 10. nesil işlemcilerle birlikte logo tasarımlarını beğenmeye başladım![]()
İntel'in işi şov değil ki. Performans.Ben bile bundan iyisini yaparım.? Logo yapan arkadaşı bedava çalıştırıyorlar sanki.
Eğer ortada performans varsa Şovun babası yapılmalı ?İntel'in işi şov değil ki. Performans.
Ben bunun olmasını çok isterim aslında, ben de kendim içinde İntel'i çok seven bir hal var ? fakat bilgisayarı topladığım zamanda adam akıllı İntel işlemci yoktu, o yüzden Ryzen aldım. 10. nesilden itibaren Intel şu anda çeki düzen vermeye başladı.Eğer ortada performans varsa Şovun babası yapılmalı ?
Aman aman batmasın, rekabet bitmesin. Biterse hiç bir şeyin manası kalmaz. Bu arada sen bana bir arkadaşımı anımsattın. ?batar inşAllah ta amd rahat eder sonra aklı başında döner geri...
Fanboyluğa gerek yok. Intel'in üretim teknolojisi TSMC'den daha iyi. Fark ettiysen bir Coffee Lake CPU bir Zen 2 ile neredeyse daha iyi performans veriyor.batar inşAllah ta amd rahat eder sonra aklı başında döner geri...
Eskisi daha iyi gibiydi.
Bence de.Eskisi daha iyi gibiydi.
intel ggApple'da kendi bilgisayar işlemcilerini üretmeye başladıysa görüşürüz intel
logo sade olmuş eskisi gibi havası yok ama sadeliği var
7/10