İntelden Amd ye geçiş yardım lütfen !!

berkant98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba...
Arkadaşlar ben yeni Dell aldım ve iki tane ekran kartı olduğunu gördüm.Anladığım kadarıyla şu anda ınteli kullanıyorum fakat amd ye geçiş yapmak istiyorum...
Birkaç araştırma yaptım fakat hiç birşey bulamadım son çare olarak size danışıyorum arkadaşlar lütfen bir yardım :( Şimdiden teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yüksek grafikli bi oyunu açın tabi çok da zorlamayın eğer çalışıyosa gerektiğinde kendisi geçiş yapıyor demektir

DiamondMines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba...
Arkadaşlar ben yeni Dell aldım ve iki tane ekran kartı olduğunu gördüm.Anladığım kadarıyla şu anda ınteli kullanıyorum fakat amd ye geçiş yapmak istiyorum...
Birkaç araştırma yaptım fakat hiç birşey bulamadım son çare olarak size danışıyorum arkadaşlar lütfen bir yardım :( Şimdiden teşekkürler...

Bilgisayar dizüstü ise olduğu gibi kullan çok fazla masraf açarsın yoksa kendine. Masaüstü ise tüm özelliklerini ver ona göre yol cizilir.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bilgisayarın windows ve basit yük gerektiren işlemlerde onboard intel'i kullanır. oyunları falan açarken kendisi otomatik olarak amd ekran kartına geçiyor zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim PC samsung İ7 windows 8 // güncelleme istiyodu yaptım. (.1 güncellemesi). Fakat ekran kartı bellek numarası 2 gb iken 32 MB ye düştü ve intel graphich 4000 e geçiş yaptiği için böyle oldu. Denetim masasını açıyorum, AMD ekran kartının yanında (Bloklanmış) yazıyo güncelleme yapınca böyle oldu lütfen yardım edin.