İntel My Wifi Teknolojisi Çalışmıyor !

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar benim bilgisayarımda intel my wifi diye bir program yüklü ve bu programı kullanmam gerek ancak devre dışı ve etkinleştir çubuğu da kapalı. Şahsen ben hiçbir şey anlamadım niye böyle hiç bir fikrim yok araştırdım ama birşeyde bulamadım birde buraya bakim dedim lütfen yardımcı olun işte fotoğraf

http://r1309.hizliresim.com/1f/p/sw7pv.png yardım edenlere ve etmeye çalışanlara çok teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim de bilgisayarım da aynı sorun var çözüm bulabildin mi acaba.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim bilgisayarda da kurulu ama ne işe yaradığını bilmiyordum. Öğrendiğime göre modem gibi çalışıyor. Profil oluşturup şifre koyuyorsun. Wifi bağlantısı yapabilirsin diğer pclerle ya da telefonlarla senin bilgisayarına bağlanıyor. Fakat internet kullanımı sağlamıyor sadece Lan bağlantısı yapmış oluyorsun. Veri aktarması yapılıyor mu bilmiyorum henüz denemedim :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim öğrendiğime göre profil oluşturup şifre koyuyorsun ve artık kablosuz cihazlar modem gibi seni pcyi görüyor ve bağlanabiliyor. Ama internet kullanımı yapamıyorlar sadece Lan bağlantısı ve dosya aktarımı yapılabiliyor.