İntel mi? Amd mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pc_HaStAsI35

Asistan
Reaksiyon puanı
54
amd tek çekirdek'te ve çoklu çekirdekte intel'i geçiyor artık apple bile intel'i bıraktı çünkü eski intel değil sahtekar,bencil,dolandırıcı zorba intel oldu tekel oldu yeter yıkılsın bu düzen...

şarkısı bile var.
Amd tekli çekirdekte inteli geçtiğini hiç bir zaman görmedim en üst modeller hariç ama tek dert oyunsa her türlü intel derim

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
Bütçeye göre değişir ancak genel anlamda AMD gözümde daha öndedir.
Gerek geniş bir işlemci desteği, gerek overclock desteği kısmında büyük bir avantajı var.
Ancak dediğim gibi kesinlikle bir markaya takılı kalmamak gerek.
Bütçeniz ne kadar ise ona göre parça seçin, marka bağımlılığı cebinize zarar verir. (Kamu Spotu)

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bir kullanıcı olarak insanların böyle AMD'ci veya İntelci diye bölünmesini gerçekten anlamıyorum.

Bİzim cebimize ve verdiğimiz para karşısında aldığımız performansa bakmamız lazım. Yoksa bizene AMD'den veya İntel'den babamızın oğlu değiller ya.

Hangisi daha ucuza daha yüksek performans daha yüksek FPS ve daha kaliteli ürün veriyorsa onu tercih edin kendinizi şartlamayın ben şucuyum illaha bu olacak diye.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Bir kullanıcı olarak insanların böyle AMD'ci veya İntelci diye bölünmesini gerçekten anlamıyorum.

Bİzim cebimize ve verdiğimiz para karşısında aldığımız performansa bakmamız lazım. Yoksa bizene AMD'den veya İntel'den babamızın oğlu değiller ya.

Hangisi daha ucuza daha yüksek performans daha yüksek FPS ve daha kaliteli ürün veriyorsa onu tercih edin kendinizi şartlamayın ben şucuyum illaha bu olacak diye.
Aynı düşüncedeyim.

Ahmet-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,037
intel almam aldırtmam.
AMD Fanboys. Intel yeni uykudan Uyandı. Boşa Kızgın Şeyi atma AMD nin sponsoru musun ? Avukat mısın ? AMD F/P miş pu haha R5 3600 Ve i5 10400f fiyat karşılaştır. İ5 10400f z490 anakart ikili olunca yok oluyor R5 3600. Fanboyluk boş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

intel soket değiştirip zarar ettiriyor tekel.
Pu hahaha Z490 anakartlar 11 nesil desteklicek

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Dediğim önbellek ve çekirdek oranını karşılaştırdım. GÜÇ'LERİNİ değil.
R3-R5-R7 ve i3-i5-i7 arasından güncel işlemcilerle çekirdek karşılaştırması yaptığın zaman bana üstün olan bir taraf söyleyebilir misin?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Tamam sizi düşük önbellek ve çekirdekli İntel ile birlikte yaşama dileği diliyorum.
Yahu diyorum ki, düşük çekirdek kanıtı göster. Bana hala yaşama dileği sunuyorsun. R3-R5-R7 ve i3-i5-i7 arasında çekirdek farkı varsa göster.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Biraz sakin olalım. Sanki çok önemli bir şeymiş gibi ölümüne savaşıp, savunuyorsunuz. Birisi İntel taraftarı. Birisi AMD taraftarı. Aynı Fenerbahçe ve Galatasaray gibi. Ya da Romalılar ve Persler gibi. ? Bütçene göre işlemci seçimi değişebilir. Ama ben olsam İ5 10400F+Z490 yada İ7 10700F falan seçerdim. Sen istediğini seçersin. İntel 11. nesil işlemci takabilirim diye sonra istersem.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Konuyu açan kişi, sadece İntel mi AMD mi demiş. Ama herkes klavyesi ile bilmem kaçıncı, İntel-AMD savaşları yapıyor. ? Gereksiz yere uzatıp, tartışmaya gerek yok.

Son düzenleme:

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
@ConfickerBelasi Evet, Intel Corporation ş******* bir şirket doğru, ama bazı konularda iyi olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Bende biliyorum tekelci davrandığını vb. ama bazı konularda iyi olduklarının gerçeğini değiştirmiyor. :)

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
@ConfickerBelasi Evet, Intel Corporation şerefsiz bir şirket doğru, ama bazı konuularda iyi olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Bende biliyorum tekelci davrandığını vb. ama bazı konularda iyi olduklarının gerçeğini değiştirmiyor. :)
Şerefsiz şirket ne ya? Yıkıldım XD.
AMD kullanıcı dostu. Kendinizi size enayi hissettirmez diye düşünüyorum.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
İntel'in 10. nesil bazı işlemcilerini beğeniyorum. Amd'de seviyorum :) Bence fiyat bazlı bakmak gerek.
@ConfickerBelasi Evet, Intel Corporation ş"""" bir şirket doğru, ama bazı konuularda iyi olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Bende biliyorum tekelci davrandığını vb. ama bazı konularda iyi olduklarının gerçeğini değiştirmiyor. :)
Dostum o İntel Corpation'dan sonra gelen kelimeyi kaldırırsan iyi olur. Sansürlesende olur. Ban yemeni istemeyiz :)

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Biraz sakin olalım. Sanki çok önemli bir şeymiş gibi ölümüne savaşıp, savunuyorsunuz. Birisi İntel taraftarı. Birisi AMD taraftarı. Aynı Fenerbahçe ve Galatasaray gibi. Ya da Romalılar ve Persler gibi. ? Bütçene göre işlemci seçimi değişebilir. Ama ben olsam İ5 10400F+Z490 yada İ7 10700F falan seçerdim. Sen istediğini seçersin. İntel 11. nesil işlemci takabilirim diye sonra istersem.
Hocam daha tarih bilginiz yok burda konuşuyorsunuz. Romalılar zamanında Sasaniler vardı Pers değil. Cahil (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...