İNTEL HD GRAPHICS

redjcannas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selamın Alyekum İyi Forumlar
Arkadaslar Ekran kartını yükleyemıyorum
Yenı Parca Aldım Taktım Bilgisayarıma Ama bazı Sorunları Aşamadım 2 gündür bunaldım artık
Anakart İşlemci SSD ve 1 Adet İşlemci Soğutucu Aldım
İşlemci İntel Core i7 4790 k 4.00 CPU 4.00 GHz
Anakart GIGABYTE G1.SNİPER Z97 O.C
Sorunum Anakartın içerisindeki içeriklerı yüklerken İntel İşlemcının kendı vermıs oldugu İntel HD GRAPHICS grafik kartınıda yuklemıs Benım Kendı Kullandıgım Ekran kartı iste SAPPHİRE RADEON HD8750 series GDDR5 1gb 256bit DUAL-X drıverını yukleyemıyorum bı sorunla karsılastı dıyor ve Bılgısayarında UPDATE sorununu daha cozebılmıs degılım Format attıgımdan berı sorunlarla ugrasıyorum yardım edermısınız

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Selamın Alyekum İyi Forumlar
Arkadaslar Ekran kartını yükleyemıyorum
Yenı Parca Aldım Taktım Bilgisayarıma Ama bazı Sorunları Aşamadım 2 gündür bunaldım artık
Anakart İşlemci SSD ve 1 Adet İşlemci Soğutucu Aldım
İşlemci İntel Core i7 4790 k 4.00 CPU 4.00 GHz
Anakart GIGABYTE G1.SNİPER Z97 O.C
Sorunum Anakartın içerisindeki içeriklerı yüklerken İntel İşlemcının kendı vermıs oldugu İntel HD GRAPHICS grafik kartınıda yuklemıs Benım Kendı Kullandıgım Ekran kartı iste SAPPHİRE RADEON HD8750 series GDDR5 1gb 256bit DUAL-X drıverını yukleyemıyorum bı sorunla karsılastı dıyor ve Bılgısayarında UPDATE sorununu daha cozebılmıs degılım Format attıgımdan berı sorunlarla ugrasıyorum yardım edermısınız
Aleykumselam. Aygit yoneticisinde ekran kartin gorunuyor mu?

redjcannas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aleykumselam. Aygit yoneticisinde ekran kartin gorunuyor mu?
Evet gozukuyordu ama ben Ekran kartımın Drıverını Kullanmak ıcın kaldırdım suanda yok gozukmuyor
--- Gönderi Güncellendi ---
ve Update Sorununu Aşamadıgım ıcın Ekran kartımın Drıverını yukleyemıyorum galıba sp1 hatası felan dıyor Kod 80072EFE hatasından dolayı galıba :(