INTEL HD Graphic 4000 sorun !!!

tarij07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var şöyle anlatıyım : Şimdi Benim bilgisayarım HP Pavilion g6 2212et ve bilgisayarda 2 tane ekran kartı var biri Intel HD Graphic 4000 diğeri ise AMD Radeon HD 7670M ve oyunlarda ise Intel HD graphic 4000 kullanılıyor bu yüzden oyunlarda çok kasma oluyor mesela GTA 4 oyununda en düşük ayarları bile yapsam gene kasıyor bende bu yüzden oyun oynarken devreye AMD Radeon HD 7670M'in girmesini istiyorum yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkür ederim ...

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Oyun Kısa yoluna sağ tıklayınca, yüksek performanslı kart vs. gibi bir seçenek belirmiyor mu?

tarij07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallahi hiç hatırlamıyorum oyunu silmiştim ama başka bir oyun daha var onda bir deniyim dediğinizi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dediğin gibi bir şey bulamadım

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
İntel Ekran Kartları için..

Laptopunuzun güç ayarlarını yüksek perofrmans olarak seçin. Bu resimden girdiğiniz ayarlardan, program ayarlarına girin, açılan pencereden ekle butonuna tıklayın, oynamak istediğiniz oyunu seçin, daha sonra bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin, yazılan yerden yüksek performanslı ekran kartını seçin, ve kaydettiğiniz oyuna girin..

w9zq.png

AMD Ekran Kartları için

Bu sürücüyü bilgisayarınıza indirip kurun.

https://mega.co.nz/#!pJZVBRiS!N7DSixD_m_dT_F23PjWtGkMaaiNOvZiZOyrMa2OB3jM

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ati radeon programı olacak ondan ayarlıyacaksın... link yok yasak...

tarij07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim senin ekran kartı nvidia olduğundan biraz farklı ve ben catalyst control centerda program ayarları ve ekle diye birşey bulamadım ve ekran kartım güncel

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
7670m driverı yüklü ise oyuna sağ tıklayıp grafik kartını gösterip açacaksın.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
kardeşim senin ekran kartı nvidia olduğundan biraz farklı ve ben catalyst control centerda program ayarları ve ekle diye birşey bulamadım ve ekran kartım güncel

O anlattığım Nvidia kartlar için, AMD ekran kartlarında daha farklı oluyor.

AMD ekran kartlarında, Değiştirilebilir Grafikler, ayarlarından Pille çalıştığında otomatik olarak güç tasarruflu GPU'yu seç'te ki tiki kaldırın. Daha sonra hemen altında yer alan, Bir grafik işlem birimi seçin'den Yüksek performanslu GPU'ya tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş dxdiagta intel gözüküyor nasıl nvidiaya çevirebilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabas ben bu sorun için yazmıştım ama benimde var nvidia GeForce 630m ama intelde çalışıyor banada önereceğiniz bir yöntem varmı şimdiden sağolun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum oyunlarda normalde sistem kaldırmıyosa harici ekran kartı devreye girer ama senin durumun çok Zorda muhtemelen ıntelın ekran kartı oyuna zorda olsa yetio ve bu da oyunu rahat oynayamamana sebep oluyo Yapman gereken ise masaüstüne sağ tık/ değiştirilebilir grafikleri yapılandır/ Oradan gözat kısmından oyunun exe dosyasını getir ve yüksek performansda calısır oyunun settings inde bazen ekran kartına kötü diyebilir ama onu kafana takma

dovmee

Super Сasual Dating - Genuine Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
hocam senin ekran kartı atinde guc kablosu takılı degıl bence.
bilgisayarın suanda sadece inteli göruyor.
board olması onemli değil dogru kablo ile beslemelsin.
veya biosdan ınteli kapatmalısın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benimde intel hd grapichs ekran kartım var ama aygıt yöneticisinde harici ekran kartı gözükmüyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim :confused1: